Fiat 65/66

Wie kan me vertellen waarom er zo weinig terug te vinden is over de serie van Fiat type 65/66? Gaat het hier om een minder bekend type of was het gewoon geen al te beste tractor?

Deel dit topic

Reacties

fiatjuh
Prima trekker denk,zijn er niet veel van een 65-66,er zijn wel meer 45-66 en 55-66,is dezelfde serie,wij hebben een 45-66
fiat 666
Het loopt vol van de 66 serie toch ! 666 of 65-66 of 70-66 of 80-66 tzit vol alhier ,zijn heel goede en simpele traktoren !weinig kosten aan , de versnellingsbak is wel versleten aan vanaf 8000 u , zijn ook trekkers die niks kosten in aankoop ook hé !
kerstrunner
Moet je niet teveel problemen mee verwachten,in de tijd dat die serie's werden gebouwd was de trend naar zwaardere tractoren al volop aan de gang,bovendien kochten veel kopers toen een trekker met meer pk's dan nodig met het oog op later,om een betere inruilprijs te krijgen!Wij hebben een 65-88 DT,beste trekkertje!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0