Illustratie van:

Volvo BM 350 - bouwjaar 1959

Wie kan ons meer info verstrekken voor het vervangen van de keerring in het huis waar de prise as doorheen loopt, hier komt n.l versnellingsbak olie doorheen als de trekker ver voorover staat,het huis wordt vast gehouden door het tandwiel van de aftakas aandrijving
moet dan óók de koppelings huis met tussenbak verwijderd worden?

Deel dit topic

Reacties

dalton
Kunt er ook een grotere maat voorband opleggen dan is je probleem ook opgelost 😛. Anders moet je de volvoman Gj de Weerd uit Terwolde even bellen, adverteert vaak op marktplaats en weet veel van Volvo af. Die zal het vast weten.
kievitjeburen
Ja, bij mijn 600 heb ik de tussenbak aangetrokken (eerst lager onderin koppelingshuis los halen), het tandwiel valt dan van de as (as even terug tikken want hij komt mee)en je kunt de prise-as-bus eruit pakken.
Mijn grote keerring was nog origineel BM en was zo hard dat hij in stukjes brak

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 350 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
12