Onbekend grondverzet - Maatvoering rubbertrack

Dit is mischien meer een vraag voor bouwmachineforum oid, maar hier zijn vast ook mensen die er ervaring mee hebben.

Een rubbertrack, de maatvoering daarvan staat aangegeven als 230X72X48. Maar hoe zit dit nu? Ik ben zelf al wat aan het beredeneren geweest, maar kwam er niet uit. Het enige waar ik op kwam was dat het dan zo moet zijn of mischien de laatste 2 omgedraaid?, maar vraag graag jullie bevestiging of verbetering.

dx11

Reacties

Tom VB
Let op : 230 is de breedte van de track. 72 is het aantal schakels en 48 is de steekmaat.( aantal schakels X steekmaat = lengte vd track )
Het kan ook zijn dat de laatste twee omgedraaid worden, dit verschilt per fabrikant.
Tracks nodig ? rubbertrack.nl/

Kies dan voor het AVT systeem, werkt perfect veel minder trillingen en rammelarij.
dx11
@Tom VB Ah, oke. Ik heb hem door. Nee, niet direct tracks nodig maar ben me een beetje aan het oriënteren voor tracks. Nu kwam is redelijk betaalbare tracks tegen maar die zijn mij met 23cm veel te smal 😞
Wat moet je met rupsen dan?
Tom VB
@dx11
Als je iets speciaals wil of zoekt kan ik je wel helpen, ook met andere delen van het rijwerk, tot komplete onderwagens op maat aan toe.
dx11
@Tom VB Oke, als ik het doorzet (ooit) hoor je er wellicht van. Sowieso nu eerst bedankt voor de uitleg.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend grondverzet ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!