Illustratie van:

Deutz-Fahr Agrokid 230 - start niet, contact koppeling ?

Hi iedereen
ik heb een agrokid om mijn wei te onderhouden en hout te verwerken.
sinds vandaag start hij niet meer, ik heb er eerst nog mee gewerkt eerder op de dag. nu doet hij niets meer. ik zet het contact op, alles normaal maar als ik doordraai om te starten gebeurt er niets. geen start moter die draait.
ik denk dat er een probleem is met schakelaar die bedient wordt door koppelingspedaal. hij wordt wel geactiveerd door pedaal, dat heb ik gecontroleerd. tractor is een uitvoering met cabine en het is heel moeilijk om de bedrading te volgen om te controleren. iemand een idee? waar zit startrelais op dit model?
alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

dennis fordson
Misschien een kabelbreuk probeer hem eens rechtsstreeks testarten
Fast Eddy
Je hebt de accu nog wel vol? De Agrokid bij mij op het werk had veel last van lekstroom. Toen een massaslot erin gemaakt daarna geen last meer van gehad. Kan ook een schakelaar in de aftakashendel zijn.
pianisimoki
Ok, rechtstreeks start hij wel
zit dus in een schakelaar of startrelais.
weet iemand waar deze startrelais zit?
menke
Vaak heb je 1 start relais, en deze zit bij op de startmotor. Maar aangezien hij wel rechtstreeks start, is deze wel los. Kun je de schakkelaar bij de koppeling niet via een bypass door verbinden. Misschien werkt hij dan wel? Natuurlijk wel even uit de versnelling halen!
yoohan
Probeer eerst eens alle versnellingshendel een keer heen en weer en goed in de vrij te zetten, ook aftakas en kruipbak (als die eropzit).

Weet nog wel dat dit bij de New Holland TCE ook eens gebeurde, was vaak een hendel die net niet goed stond, waardoor trekker niet startte.

Alles zit zo dicht op elkaar je kan soms met op- of afstappen weleens wat aantikken met je been.
deutzpowert
Massa wel 100% goed? Heb hier iets vergelijkbaars gehad met onze deutz dx. Wel radio enzo maar als je doordraaide om te starten deed die niks.
Massa beetje opgeschuurd en was weer perfect!
pianisimoki
Bedankt voor reacties
alle hendels heen en weer bewogen en hij doet het terug
zit misschien ergens een slecht contact?
hopelijk blijft hij het doen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrokid 230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
11