Illustratie van:

Eicher Puma 1 - stuur speling

Men puma heeft zoveel last van stuurspeling dat ik een heel rondje kan draaien met men stuur voor ik de voorwielen zie bewegen.

Is dit normaal?

Ik kreeg een prijs voor een nieuw stuurhuis maar daar ben ik nog niet goed van ( de verkoper zei zelf dat ze neit verkopen wegens te duur..) iemand een tip? ervaring met dit euvel?

Deel dit topic

Reacties

mestyle
Kan je het stuurhuis niet afstellen dat de speling verminderd word? en hoe is de staat van je stuurkogels ? zijn die ook nog goed
tborre
Hoe beodel je mestyle, het stuurhuis afstellen? ( heb wat geduld, is men eerste traktor...)
mestyle
Ik weet niet hoe het bij eicher zit, maar bij cormick kan je de speling nog verminderen voor stuurhuis los te halen en dan kan je de speling als het waren met wegdraaien. wellicht weten de eicher kenners op het forum er meer van ( misschien een foto van het stuurhuis te verduidelijking
tborre
Ik ga het in ieder geval eens bekijken ,estyle.

Iemand mss specifieke ervaring met eicher ? Alle hulp is welkom want ik wil dit beestje graag voor sloop behoeden...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Puma 1 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
4