Tractorfan op fb

Wanneer zou het mogelijk zijn om een foto te 'liken' op facebook, in plaats van een +1 te geven op google+? Ik denk dat er veel meer mensen actief zijn op facebook, dan op google+...
Ook ik heb speciaal een profiel aangemaakt op google+, om toch een +1 te kunnen geven aan foto's. En misschien kan dit dan zorgen voor meer leden op tf, omdat mensen die tf nog niet kennen, maar wel actief zijn op fb, de foto's die je leuk vind zien, en zo mss interesse krijgen in wat er nog op tf te zien is....

Deel dit topic

Reacties

barteltie
Goed idee!!
Koentjuh
Bij video's kan dit al enige tijd 😉 .
keizer
@Koentjuh

omdat dat via youtube gaat 😉
Kubota
Lees hier even de reactie van @tinus
tractorfan.nl/topic/48823/
Koentjuh
Dan kan dit topic weg, aangezien er aan gewerkt word
Tinus
De Google+ +1 knop gaat er helemaal uit. De like button van FB komt er voor in de plaats. Het is echter niet nodig om een Facebook account te hebben. De stemfunctie op TF komt er geheel los van te staan.
Koe
Waarom wordt de stemfunctie nu aan facebook gekoppeld? Als ik n foto mooi vindt of bijzonder wil ikndie graag n +1 geven, maar niet als dat allemaal op mn tijdlijn komt. Dat is nu in google+ natuurlijk ook al zo, maar dat gebruik ik niet intensief.
Koe
Srry @tinus, ik zie dat de stemfunctie los komt van fb. Betekent dat ook dat mijn tijdlijn niet bevuild gaat worden wannee ik stem?
NewHollandErik
Quote @Koe:
Betekent dat ook dat mijn tijdlijn niet bevuild gaat worden wannee ik stem?

Dat hoop ik inderdaad ook niet nee! 😛
zetor4ever
Quote @Tinus:
Het is echter niet nodig om een Facebook account te hebben.

fijn!!
Valtra-Fordpower
@Tinus Het FB account staat nu wel vol dus, maar dat even terzijde. Ik krijg (nog) geen notificaties van Vind ik leuks. Ook heb ik het idee dat het nog niet geheel communiceert met de Toppertjes? Klopt dat?

Even terzijde, eigen reacties op topics worden niet meer vermeld in de laatste 7dagen, vanwaar is dat? bug?
Alvast bedankt 😄
Tinus
Quote @Valtra-Fordpower:
eigen reacties op topics worden niet meer vermeld in de laatste 7dagen, vanwaar is dat? bug?

Nee geen bug, maar wel iets wat er voor zorgde dat de database crashte. Heb nog even geen zin dit raadseltje op te lossen dus het is nog even uitgeschakeld.
Tinus
Quote @Valtra-Fordpower:
Ik krijg (nog) geen notificaties van Vind ik leuks.

Klopt. De like button is gewoon een extraatje om foto's elders te promoten. De echte TF stembutton is nog niet af, daar zijn dan ook de notificaties en toppertjes aan gekoppeld. Hoop het dit weekend gereed te hebben.
Valtra-Fordpower
@Tinus Kijk eens aan, er wordt achter de schermen weer harder gewerkt dan ervoor. Hulde! 😄
NHtvt135

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0