Ervaringen amacoo webshop

Heeft iemand goede/slechte ervaringen met amacoo webshop. De prijzen zijn ex btw, maar dan zijn ze nog goedkoop volgens mij.

webshop.amacoo.nl/

Deel dit topic

Reacties

jelledexta
Zeker leuke prijzen!
thnx voor de link 😉
caseih1056xl
Goede site. zeer vriendelijke mensen die je als je vragen hebt goed kunnen helpen. Mocht je onderdelen zoeken die niet op de site staan kunnen ze die ook leveren.

Goede aanrader 😉
gudo
Zijn wel leuke prijzen idd, Kende het bedrijf nog nie.
306LS
Is de kwaliteit van deze producten ook goed omdat alles zeer scherp geprijst is?
LeonV
Daarbij komt wel dat je pas boven een bestedingsbedrag van 200€ je bestelling gratis krijgt bezorgt. onder de 200€ geldt van 0 t/m40 kg 17.50€ en daarboven 50€. Dit vind ik dan weer wel vrij prijzig vergeleken met bijvoorbeeld onderdelenbestellen.nl
jelledexta
@LeonV jah, je kan niet alles hebben he 😛
caseih1056xl
Als je je lid maakt op de nieuwsbrief krijg je extra kortingen of gratis verzending 😉
Husqvarna
17,50 verzendkosten, dat is gewoon inbrekerij, sommige Duitsers/Engelsen hanteren 8 euro, waar moet het helemaal wegkomen, China India?
Wilting NH
Ik heb hier een keer onderdelen voor mijn fait 640 besteld, zijn netjes geregeld, 1 artiekel is later na gezonden omdat daar wat langer levertijd op zat, maar hier is netjes over gebeld, en de koplampen die ik heb gekregen wargen gewoon het zelfde als ik bij lmb witteveen voor mijn 1100 had besteld
kasper844s
Quote @LeonV:
daarbij komt wel dat je pas boven een bestedingsbedrag van 200%u20AC je bestelling gratis krijgt bezorgt. onder de 200%u20AC geldt van 0 t/m40 kg 17.50%u20AC en daarboven 50%u20AC. Dit vind ik dan weer wel vrij prijzig vergeleken met bijvoorbeeld onderdelenbestellen.nl

Dat komt omdat alles rechtstreeks vanuit de fabriek(of opslag dat doet er niet toe) verzonden wordt. Deze fabrieken staan allen in italie. Zelf heb ik al meerdere keren hier wat besteld. Bevalt goed, goeie prijzen en ook goeie kwaliteit. Binnen een week heb je alles uit italie wel.(mits het op voorraad is natuurlijk)
LeonV
Tractorlampen.nl Is ook van ama groep, ook goedkoop en maar 7,5€ verzenden. Doe er je voordeel mee
LeonV
Is ook exclusief btw trouwens

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
59