Illustratie van:

Lindner Onbekend - oostenrijkse marktplaats

Hallo,

namens mijn oom ben ik op zoek naar een sloop motor van een linder ( oostenrijks). het model weten we niet. Het is een v2 motor en heeft 4x4. zie bijgaande foto. het merk van de motor ben ik even kwijt maar het klonk tjechiesch of pools oid.

hij wil is deze aan het opknappen en heeft 1 verschrikkelijk duur adres voor onderdelen.

nouw was mijn vraag, weet iemand een sloopmotor of een oostenrijkse site voor voor complete tractoren of onderdelen? want hier is niets aan te komen.

alvast bedankt!

groetjes jos

Deel dit topic

Reacties

Fendt_favorit
Ja! Zo`n oostenrijkse marktplaats zou ik ook wel ns willen weten idd!
Jos-IH
@Inter1246fan dankje!

het is trouwens een warschalowski v2
dit is ook een trekkermerk. de warchalowski wt 30 heeft het zelfde blok
CVT6230
@Jos-IH Henk van Loon in Dongen misschien?
Schluterfan
Heb je al eens geprobeerd bij Duport en Jan Smit? Die doen in Lindner trekkers. Misschien weten zij wel hoe je eraan kan komen.

Voor zover ik weet is Warschalowski zeldzaam, altans de trekkers toch. Kdacht dat Austro ook motoren van dat merk gebruikt had, waaronder ook de V motoren.
Jos-IH
@Schluterfan die hebben we nog niet geprobeerd. bedankt voor de tip! een paar weken geleden stond er een opgemaakt warchalowski op marktplaats met dezelfde v2 motor. maar het is moeilijk aan te komen. dat in ieder geval.
pietersen123
@Jos-IH

een warchalowski WT 30 heeft niet hetzelfde blok als een WT20. Een WT 20 is een 2 cilinder V motor, en een WT 30 is een 3 cilinder V motor.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Lindner ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
14