Kemper balenautomaat

Hallo, wat zijn jullie ervaringen met een kemper balenautomaat? Wij zijn van plan er een aan te schaffen. Werken deze machines snel en probleemloos? Hoeveel balen kun je er per dag mee verwerken (als je niet over de weg moet)? Gaat het lossen ook vlot. En wat in de vergelijking met bv een Omas balenwagen, deze lossen denk ik niet zo gemakkleijk.

Dank voor de reacties

Deel dit topic

Reacties

rickjd
Hoeveel moet je er per jaar verwerken?
bert8210
Tussen de 5000 en 10000 voorlopig
jeet
Wij hebben er 1 gehad en als het stro of hooi maar kurk droog is en niet te lange baaltes heb dan zijn het prima wagens maar als je zware en stroeve baaltjes heb gaat er van alles kapot wij hebben dikwijls de hele vracht kapot gesneden en dan heb je een bult los hooi

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2