Veilingverslag altijd intressant

Boerderij veilingverslag van Meppen (Dld).
boerderij.nl/Mechanisatie/Foto-Video/…

Deel dit topic

Reacties

vossie
Jah ik ben daar ook geweest. keer mooi om te zien en mee te maken. maar staat schroot genoeg en ook mooi spul genoeg. alleen tis altijd maar de vraag wat je koopt
jd4050
Ben dr ook geweest, is idd erg mooi om te zien.
rosco91
Naar mijn idee schrikbarend lage prijzen over het geheel gezien... ook als je op de site van RB zelf kijkt...
dx11
Quote @rosco91:
Naar mijn idee schrikbarend lage prijzen over het geheel gezien... ook als je op de site van RB zelf kijkt...

Ben je serieus? Waar doel je dan op? Je hebt wel uitschieters zoals de nieuwe Lely pers, echter door mekaar genomen vind ik het wel redelijk.

Ook ik vond het geweldig om te zien. Ondanks dat ik een beetje ziek was.
marien jd fan
Komt er binnenkort weer ergens zo'n Veiling?
Romco14
Kan de foto's niet bekijken,
maar heb wel een account.
Meer met dit probleem?
fendtfan16
Bij mij doet de tekst het niet altijd.
rosco91
@dx11 Kijk bijvoorbeeld naar de grotere tractoren welke de dam verlaten hebben, de Agrotron x720 voor 59000, de Agrotron 230 voor 16000 euro. En uiteraard komt hier het opgeld e.d. nog bij op, maar dan alsnog blijft de prijs nog ver onder marktconform. Daarbij komt dat ik lichtelijk jaloers ben op de persoon die de 6.50 voor deze prijs heeft kunnen kopen.
De grootste prijsverbazingen heb ik overigens bij de grotere tractoren, deze zijn in verhouding naar mijn mening goedkoop over de dam gegaan.
fendt-412
Moet je niet vergeten dat je een aardig risico loopt. Je weet nooit wat er met zon machine gebeurt is en wat er allemaal nog boven water komt zetten. 10 duizend euro aan reparatiekosten kun je vast wel incalculeren.
dx11
Quote @rosco91:
Daarbij komt dat ik lichtelijk jaloers ben op de persoon die de 6.50 voor deze prijs heeft kunnen kopen.

Haha, als je zag hoe ze die moesten starten 😃 Maar oke, dat leek mij ook wel wat.

En wat betreft die 230, bij Koop van der wal heeft er ook meer als een jaar een gestaan, die vroegen maar een paar duizend euro meer.....
fendtjuh
@rosco91

Goedkoop?? Zaten paar uitschieters bij maar ook een hele berg duur spul... Die dikke trekkers zit me ook even een risico aan... Spul wat niet vertrouwd wordt gaat naar zo'n veiling...

Spul kan je alleen starten en ff vooruit/achteruit, je weet er 0.0 over.

Prijzen van de schudders e.d. kloppen trouwens ook niet in de reportage...
TurboTurbo
@rosco91
Die zware Agrotrons uit de eerste serie zijn gewoon niets waard. Het lijkt nu misschien een koopje, maar je raakt ze ook aan de straatstenen niet meer kwijt. Krijg je problemen met de bak dan is het al niet meer interessant om op te lappen.
case 745 xl
Haha die 6400 jd met voorlader
claas 870 speed
Echt mooi om te zien
arjan de knooierd
Nouw mijn mening is als ik verscheidende verhalen hoor dat drie kwart allemaal onder het marktaandeel verkocht wordt maargoed het blijft een gok! maar staat wel mooi spul tussen!
martijnfendt104
Er staat wel mooi spul bij maar ook een boel barrels, ik heb niet veel verstand van prijzen maar een 6 elements schudder voor minder dan €500? en een Big M voor €35000? lijkt me wel erg weinig
fendt-farmer

link van een tv uitzending van deze veiling 2010
burnie
@fendtjuh dacht ook dat deze prijzen van die schudders bijzonder laag waren als ze juist zijn.
voor deze prijs zoek ik ook wel één
fendtjuh
@burnie

Lag veel tussen de 750 en 850 euro, kijk maar op rbauction.nl
Paar goeie brachten meer op.

Als ze goed waren was het weinig geld ja maar dat was net het probleem.... Meeste was aan gelast, aandrijvingen gelast, rotor lag eraf, heel veel speling enz. Zelfde met de maaiers, ook veel rommel bij het oude spul.

Die 5m maaiers gingen wel heel goedkoop weg.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
0