International 845 XL - remmen

Als ik rij met de 845 en als ik dan moet remmen moet ik bijna altijd pompen met de remmen anders remt hij niet goed,, als hij dan wel hard remt dan krassen de remmen. wie weet er wat van??
jornofendtsteyr

Reacties

GD tuning Garyp
Lucht in de remleidingen lijkt mij het meest waarschijnlijk.......
teunis
Heb k ook gehad bij me 956
Bleek achteraf dat de remmen helemaal op waren, frictieplaten 4milimeter ingevreten met als gevolg allemaal gruis in brug
monteurtje
@teunis

goh jij ook weeres hier?? haha
t6010plus
Mss nieuwe rem vloeistof dr bij doen had ik ook gehad, alleen krasten die niet
teunis
@ monteurtje

Haha ja k denk dat is lang geleden dak hier online was... En internet op telefoon scheeld ok een hoop
Robert87
Dat je moet pompen heeft te maken met lucht in het remsysteem. Maar het kan ook zijn dat je remcilinders niet meer het aantal cc hebben om je remzuiger uit te drukken! Wat komt door versleten platen. Dat knarsende geluid komt waarschijnlijk doordat je remmen versleten zijn.
Advies : olie aftappen van de eindaandrijving. Is dit grijs en grou haal dan maar de steekas er af en monteer maar nieuwe platen!

Suc6
hakkert6
Grote kans dat remvoering geheel versleten is en dat ijzer op ijzer schuurt.
Dit kan schade aan remzuiger, tussenplaat, en aanbouw plaat aan achterbrug.
Ik zou hier niet meer meer rijden maar repareren.
Rem zuiger, tussenplaat en remvoering heb ik eventueel nog gebruikt liggen.
jornofendtsteyr
Er zat inderdaad lucht in de leidingen maar deze week heb ik de wielasslagers eruit gereje dus nu ligt hij open, dus hebben we meteen de remmen gechekt en er zit 0% voering op, dus ff wachten op onderdelen en dan zal hij wel weer uitstekend remmen hoop ik
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 845 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!