Buitenland stage Canada of USA

Beste Tf'ers,

Dit jaar ben ik begonnen met de opleiding melkveehouderij op het Van Hall in Leeuwarden. Vanaf 1 Mei moeten we op stage naar het buitenland. Ik zou graag naar Canada of naar Amerika gaan.

Voor deze stage zoek ik een boerenbedrijf. Het liefst een nederlands sprekende boer. Ook zou het mij wel aanstaan dat het bedrijf ook wat eigen mechanisatie heeft en niet alleen maar koeien.

Mijn vraag is nu uiteindelijk, hebben jullie ook adressen en of ervaringen met stages in beide landen.

Ik hoor graag van jullie.

Ook weet ik dat er al meerdere topics over zijn gemaakt, ook vorige jaren wel, maar daar kon ik niet echt antwoordt vinden op mijn vraag.

Alvast bedankt,

Hessel

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
Bij de vraag van guido ook al ingevoerd probeer het eens bij deze mensen huizingharvest.com/
maikwolsink
Vermeer diary in camrose Alberta Canada.
fendt-412
Zou gaan vragen bij ouderejaars studenten. Zij zijn er geweest en weten hoe het bedrijf en de familie is.

Bedrijf kan nog zo leuk lijken, als je niks met die mensen kunt worden en je een goedkope arbeidskracht bent is er nog geen grap aan. De oudere studenten kunnen je precies vertellen wat de moeite is en wat niet, zij hebben vast ook wel leuke bedrijven in de regio gezien wat het proberen waard is.
SikuisSuper
Alberta zitten ontzettend veel Nederlandse boeren met genoeg grond voor mechanisatie, hele beste koeien trouwens! hebben ze geen database op jullie school?
tone29
Ik moet ook op stage naar t buitenland. heb niet voor canada gekozen omdat ik dan met werkvergunning en alles zit. volgensmij gaat dat in Nieuw-Zeeland wat makkelijker. dus ik ga die kant op.
jmos
Ik zag laatst toevallig in een ander topic iemand uit het buitenland die een stageplaats aanbood. ik dacht in canada maar weet het niet zeker. het topic heet: mbo of hbo. gewoon de zoekfunctie gebruiken en in dat topic staat het.
Jan_leenaerts_
De ouders van men vriendin hebben een melkveebedrijf in Texas,Yantis. Ik zal er is achter horen.
roytieltjes
Heb ook stage gelopen in amerika,texas. stikt daar van de nederelandse boeren
Bolscher
Heb zelf jaren terug in Ontario stage gelopen. Mooie tijd, maar wel heel veel zelfde als in Nederland. Achteraf had ik beter naar de USA kunnen gaan. Had wel graag een tijdje op een bedrijf met meer als 1000 koeien willen lopen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
10