CAH Dronten

Hallo, Ik zit in havo 5 en ga waarschijnlijk volgend jaar naar de CAH in Dronten. Ik zou het wel leuk vinden om daar in een huis op een boerderij met een paar anderen te zitten. Weet iemand misschien een adres? of ben jij ook naar zoiets op zoek? Vermeld ook even je woonplaats (kunnen we misschien samen richting Dronten rijden). Ik wil Tuinbouw/Akkerbouw doen. Misschien Agrarisch ondernemerschap.

Alvast bedankt!

Jasper Otte, Hooge Zwaluwe, Brabant

Deel dit topic

Reacties

stannetje96
Is dat tuinbouw/akkerbouw geschikt om bedrijf over te nemen?
J Otte
Volgens mij wel. Agrarisch ondernemerschap is daar echt voor bedoeld. Het is gewoon tuinbouw/akkerbouw maar dan met een paar modules iets anders en dan gespecialiseerd in ondernemerschap/overnemen.
stannetje96
@J Otte ok, ik zit nu ook 5 havo. zit ook tussen die 2 te kiezen. kon helaas gister niet naar open dag 😞
17 maart nieuwe ronde en nieuwe kansen
J Otte
Ik ben laatst op vrijdag geweest. Ik ga aanstaande donderdag naar meeloopdag agrarisch ondernemerschap. Wat is jouw woonplaats?
stannetje96
@J Otte wieringerwerf, kop van noord holland.
dus ik ga denk voor leeuwarden. dat is qua reizen veel beter te doen dan dronten.
zit ongeveer 20 km van afsluitdijk 😉
J Otte
Ik ben vorig jaar bij tuinbouw akkerbouw meeloopdag geweest. Ik zal je wel laten weten als ik geweest ben hoe het geweest is.
J Otte
Ok
Ik wil graag weten of mensen hier uit de buurt komen. Als je daar dan in een huis of op kamers gaat, en in het weekend naar huis, kun je samen rijden. of je weet met wie je in een huis wil.
stannetje96
@J Otte ze hebben daar toch ook campus of iets? dat je daar op kamers kan?
J Otte
Ja klopt, maar ik heb gehoord dat het niet echt 'leuk' is daar
stannetje96
@J Otte ok, dan kan je beter ergens anders gaan zitten inderdaad.
stannetje96
Maar je topic staat niet op home pagina. misschien handig om opnieuw te maken en dan onder andere categorie? dan komt ie op home pagina 😉
J Otte
Ok bedankt! zit misschien wel aan te denken om bij een studentenverening in een huis/kamer te gaan.
stannetje96
Dan kom je bij een gezin in huis ofzo?
en zie nu dat je nieuw topic heb
J Otte
Mijn oom heeft in een leeg huis gezeten. Was een boer die een boerderij bijkocht en toen stond het huis leeg. Zijn ze daar met 5 man in gegaan.
USRAweek2013
Goedemorgen!

Mooi om te horen dat naar de CAH in Dronten wilt komen. Ik zie dat je een kamer in Dronten zoekt, geen probleem! Een aanrader is om je in te schrijven in de campus bij school zelf. Uit ervaring blijkt dat een kamer zoeken bij een boer vaak minder goed bevalt, aangezien de (fiets)afstand toch te groot is.

Een hele grote aanrader is om je voor de komende USRAweek aan te melden. Leer je heel snel andere nieuwe en ouderjaars studenten kennen in een super gezellige introductie werkweek. Contacten die enorm handig zijn voor zaken als studentenkamers,studieboeken overnemen, stage(verslagen:P) regelen, etc.

Dus, probeer je in te schrijven in de campus. Lekker dicht bij school en een mooie opstap! Kijk anders ook even op de USRA site www.usra.nl voor als de campus vol dreigt te raken . Daar is ook het aanmeldingsformulier voor de USRAweek 2013 te vinden!

Succes!
J Otte

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2