Prijs stelconplaat en sleufsilomuur 2*4 Bosch beton

Iemand idee vd prijs?

Deel dit topic

Reacties

staaf
Een belletje naar Bosch misschien? Offerte is vaak vrijblijvend.
selten
Ik zou gewoon gaan rondbellen...... Zo werkt dat meestal iig
Fendt926Driver
Je naam is brabant misschien is dit iets voor jou tractors-and-machinery.com/site_display_content.ph…
jd4050
Offerte doen bij verschillende bedrijven en dan kijken wat het best is. Er kan veel verschil in zijn.
atlaspower
Dat is heel rekbaar, tussen de 50 en 250 euro pp, wat wil je voor kwaliteit ? want daar staat alles mee, ikzelf had nieuwe platen 15 ton asdruk voor 75 euro pp gratis bezorgd bij een volle vracht van 25 platen,Dit was bij Fa van der Wal in Creil, vanderwalbeton.nl/ heeft een uitgebreide site met prijzen erbij ook keerwanden,vandaag besteld volgende week in huis, hoemeer platen hoe goedkoper het word, De echte stelconplaten heb je 2de hands niet eens voor 100 euro (knappe wel te verstaan), dus je kan beter even een beton leverancier bellen die die dingen verkoopt dan hier 100000 verschillende prijzen te krijgen waar je niks aan hebt
eddie
Er zit nogal verschil in stelconplaten, ijzeren ring ja of nee, dubbele wapening ja of nee, hoeveel tons belasting.

Voor 15 tons stelconplaat met enkele wapening betaal je dacht ik rond de 80 euro excl.
eddie
@atlaspower

Toevallig! bijna het zelfde antwoord haha 😛
atlaspower
@eddie Dat komt omdat we van dezelfde dingen houden 😄
Fendt926Driver
Misschien kun je hier wat mee. is bij ons in de buurt verreweg de goedkoopste geursbeton.nl/nl/keerwand-vl/
jmos
Wij hebben ze voor 100 inc. en dat is dan met dubbele bewapening. zonder ijzeren ring en met volle vracht gratis bezorgd. dit zijn platen van 2 bij 2 bij 14cm dacht ik. of 16cm dat weet ik niet meer zeker. maar bij ons hebben we ze ook in de dam liggen en gebeurt nooit wat mee.
Husqvarna
De goedkoopste die ik kan vinden is 65 euro ex. franco per 25st.
gladde 2x2 12 tons plaat 14 cm enkelnet 5 mm B45, maar dan moet je niet de beste kwaliteit verwachten! Ik zou er geen maïs op gaan leggen.
Véél belangrijker is de ondergrond, huur in ieder geval een lasergestuurde leveller op een shovel. 1% afschot, droog weer, droog zand, een paar stratenmakers inhuren met rijlatten en dan dat dure beton er op zetten krijg je later spijt van, wanden die verzakken..
caseihmx100
Misschien dit wat
www.dambeton.nl/keerwanden
mdoornekamp
@eddie Dat is vast geen stelcon, maar een of ander goedkoop merk. Een goede plaat kost 120 euro (echte stelcon zonder rand) . Een goede plaat is HAAKS en RECHT. Dat is al heel wat makkelijker met leggen. Als je het netjes wilt hebben tenminste. Ik heb wel eens een goedkope plaat zien breken waar helemaal geen ijzer in zat
jehan
Ajajaj prijzen zoeken en noemen hier op de site is link hoor ...beton kwaliteit is dat het zelfde en ga zo maar door
MaartenMandemaker
@mdoornekamp We hebben hier vorig jaar een kuilplaat gelegd, Stelcon plaat 14 cm 15 ton aslast C60. Maar die kost lang geen 120 euro.

Voor de rest, ik ga hier geen prijzen noemen, maar een beetje rondbellen kan behoorlijk schelen. Maar dat is geen nieuws.
valtradriver
Verleden jaar van een veehouder gehoord,welke alles qua betonkwaliteit goed had uitgepluist dat dit mbsbeton.nl/ bedrijf vergelijkbaar is met Bosch Beton
maar wel wat goedkoper is.
deutzgek
Een goede plaat betaal je zo 85-90 euro voor.er zit een heleboel verschil in platen goed koop is vaak duurkoop.
MaartenMandemaker
Goed kijken wat voor betonkwaliteit je koopt. Hebben hier originele Stelcon platen, maar daar zit ook nog weer keuze in betonkwaliteit en wapening in.
deutzgek
Klopt ik werk veel voor een betonplaatlegbedrijf die heeft een partij stelcon platen gekocht die met enkelnet net zo sterk zijn als met dubbelnet komt gewoon door betere beton kwaliteit, goedkope platen kom je op den duur wel tegen is met leggen altijd wat of ze scheuren.
MaartenMandemaker
@deutzgek Die platen die wij hebben liggen hebben ook een enkel net, maar is mooie fijne beton. We hebben ze zo vanaf de auto gelegd. Baan laten vlakken met een lasergestuurde schaaf op een rupsbobcat, dat gaat ook ideaal. Zijn 10 auto's platen gekomen, maar die leg je zo weg. Voordeel van Stelcon is dat ze eigenlijk zuiver recht zijn zeiden die vrachtwagenchauffeurs, als je de eerste plaat goed hebt liggen leg je de rest ook zuiver recht.
deutzgek
Klopt orginele stelcon s zijn over het algemeen heel goed te leggen is ook wel afhangkelijk van de baan.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
21
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
14