Illustratie van:

Mc-Cormick 423 - minder compressie en lekken diesel

Mijn Mc cormick 432, start bij koude start wat moeilijker en dit zou aan compressie liggen. Verder lekt er diesel. Dit zou aan brandstofpomp liggen. Deze heb ik dus inmiddels gevraagd of iemand een nieuwe pomp wist? maar nu hoorde ik dat verlies compressie meer aan motor zou liggen en het lekken aan pakkingen in de pomp en dat dit laatste wel te repareren is.
Kan iemand hier meer over zeggen?

Deel dit topic

Reacties

wiltie63
Als er ergens diesel lekt hoef je niet meteen je pomp te vervangen. Waar lekt de diesel? en over het starten, gloei je hem voor? start ie met normaal weer wel goed of ook langzaam? en hoeveel uur?
mikejd
Verstuivers gloeistiften rotzooi in de filters er zijn zoveel mogelijkheden hoe weet jij zeker dat deze compressie verlies heeft?. loopt hij voor de rest netjes als die loopt trekt die goed?.
ih 323 423
Voor het starten moet je de koude start gebruiken = de stopknop geheel uittrekken. voorgloeien is bij deze trekker niet nodig het is namelijk geen wervelkamer motor
heimans
Lekker duidelijk, lekt diesel... Ja waar dan? Wij zijn geen helderziend he?
ErDee
@ih 323 423 Geheel? gedeeltelijk, tot aan de weerstand.
IHC-power
Titel van het topic zegt 423, terwijl beschrijving en naam 432 zeggen. Dus ik ga ervanuit dat het om een 432 gaat. Daar kan je inderdaad wel bij gloeien. Doen de gloeispiralen het nog alle 4? En heb je al compressie gemeten? En waar lekt de pomp? Die pomp heeft namelijk een overlooppijpje waar altijd wel wat diesel uitkomt.
JohnDeere_7710
@ErDee Ja dat klopt, bij een 423 moet je het gedeeltelijk uittrekken dat is ook bij mijn Cormick.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
5