Denemarken

Beste tf'ers.

Ik denk dat er vast wel een topic is waarom mensen uit nederland een bedrijf starten in denemarken. Ik kan hem alleen zelf niet vinden.

Alvast bedankt

jelmer

Deel dit topic

Reacties

dlok
Wat probeer je hier nu mee te zeggen?
Wimsumar
Beset Jelmer-MF: Wie te weinig geld heeft om in Nederland een bedrijf te starten, kan vaak wel in Denmarken iets beginnen.
Daarnaast is het mogelijk om met hetzelfde geld als voor een Nederlands bedrijf in Denemarken een veel groter te koop is.
rwen32
Weet iemand ook waarom het in Denemarken precies goedkoper is?
Wimsumar
Beste @rwen32 : Buiten Nederland is vaak het aanbod van landbouwgrond/-bedrijven groter dan de vraag. Daarnaast is ook vaak een cultuurverschil: men hoeft/wil niet "kost-wat-kost" boer te worden.
rwen32
Ow ja dat klinkt best logisch. Denemarken is ook niet zo dichtbevolkt geloof ik. Dus als ik het goed begrijp is de algemene vraag lager wat de prijzen naar beneden drijft?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0