Illustratie van:

Claas Arion 510 - bakkie in trekker bouwen

Ik wil een bakkie in de trekkers bouwen, ook in de claas ares 556. hoe kan ik dat het beste doen en waar?

Deel dit topic

Reacties

inter844-s
@GeertJD het makelijkste is het dichts bij de radio want daar trek je denk ook een kabel heen , als je iets inspreekt dat dan de radio uit gaat, ik weet zo niet of je daar ergens 12 volt stroom hebt?
ErDee
Gewoon vastschroeven op een plek die je handig vind en dan de + ergens aansluiten waar stroom op komt te staan als je de trekker op contact zet. Misschien de sigarettenaansteker aansluiting bijvoorbeeld, als die met het contact uitgaat dan haal je die even los en sluit je de + en - van het bakje op de kabels van de sigarettenaanstekeraansluiting(wat een lang woord 😄 ) aan, of bij de radio.
mfjens
Gewoon in de cabine een geschikt plekje zoeken de voeding van de radio aftakken als je daar een beetje in de buurt zit en de antenne op een metalen steuntje achter bij de werklamp zetten zie anders mijn foto's ik heb het ook zo gedaan
ErDee
@inter844-s Zou kunnen als je een + vind aan/in het bakje die je kunt gebruiken om de radio te dimmen als er gesproken wordt.
Boemrang
En zorg er voor dat de antenne goede massa maakt...
-Mike-
Rechts boven de radio, of als daar je temperatuur regeling e.d. zit rechts achter de stoel. zo hebben wij dat bij de arion's 540
mfjens
Kijk zo hoef je geen gat in het dak te boren dat is zonde en wel een goedemassa
Straw
Bij een beetje radio kun je hem daar aan hangen als dan gesproken wordt of jij spreekt
dimme de boxen
en als iets wordt gezegd gaat via de boxe
GeertJD
Ik kan gewoon 12V van de sigaretteaansteker afhalen en dan doe ik de attenne op een steun op het spartbord denk ik! of werkt dat niet?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion 510 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
2