Illustratie van:

Steyr 80 - koppaking

Wie weet op welke site ik nog aan een koppakking geraak van een steyr typ 80?
liefst een belgische of anders een nederlandse site.

groeten Gieljan

Deel dit topic

Reacties

selten
Heb je gewoon een dealer ofzo geprobeerd? Anders weet @CVT6230 misschien wel iets.
johndeere6100
Misschien kan je het bij van loon te dongen vragen
marcpd
Ja, Henk van Loon in Dongen (bij Breda) kan je verder helpen.
Goeie ervaringen mee.
dalton
En anders naar een revisie bedrijf bellen. Als je het motortype en serienummer weet kunnen die meestal wel aan een pakking komen bij hun leveranciers.
steyr-wanroy
Kun je gewoon bij iedere dealer bestellen zijn allemaal het zelfde van 1 /2/3/4 cilinder gaat gewoon per cilinder kost iets van rond de 18 euro of zo
valmetdriver
Ok , merci
steyrman
@valmetdriver Klopt bij Jansen Duiven of Bij van Loon in dongen hebben ze die setjes gewoon op voorraad en opsturen is geen probleem.
janzetor
Het kan voorkomen dat bij het plaatsen van de kop de rubbers (rond de klepstoters) die bij het koppaking setje horen niet gemakkelijk in de daarvoor bestemde uitsparing passen.
Daarom doe ik er een beetje silikonen kit aan (als glij middel), dan heb je midder kans dat ze buiten de uitsparing tusen de kop en het motorhuis komen, want dan dicht de kop niet goed af.
Alvast allemaal fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2013

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1