Fendt 818 vario TMS

Beste TF'ers,

ik wil binnenkort luchthoorns op de trekker zetten en een paar toplampjes op de voorzijde en achterzijde van het dak, mijn vraag was of jullie een goede site hebben voor de bovengenoemde artikelen,en welke luchthoorns ik het beste kan gebruiken, het moet wel een harde zijn 😛. #FENDTPOWER

ps: hebben jullie ook foto's waar het al is toegepast ?

Alvast bedankt !

met vriendelijke groet : Mohamed.

Deel dit topic

Reacties

radium45
Jongejonge
Boer_Mo
radium45
@Boer_Mo Gastoeters?
Boer_Mo
@radium45 dank u wel ! ik heb het gecorrigeerd !
radium45
Je moet luchthoorns nemen die werken via het luchtsysteem van de trekker, al dat spul met zon bijgeleverd compressortje is niks, raakt niemand echt van onder de indruk. De hoorns op bijgevoegd filmpje doen het ook altijd wel leuk.
Boer_Mo
@radium45 whaha dat filmpje had ik van de week al gezien, en ja ik was ook van plan om de luchthoorns op de luchtsysteem van de trekker te monteren.
Stef_S
Een goede site heb ik niet.. Ik kan wel iets arrangeren wat betreft een enkeltje naar.... O.i.d. 😃
Boer_Mo
Siebenga
Gebruik de zoekfunctie en je zal worden overspoeld met tips
johndeerefavo
Op welk netwerk stroom zet je de toplampjes op dan?
Boer_Mo
@johndeerefavo op de normale verlichting, dan kan je er gewoon mee rijden en hoeven de grote werklampen niet aan, sommige mensen voeden de lamp met de werklampen netwerk, alleen dat is niet ideaal.
Stef__Fendt_714
Ik heb mijn luchthoorns van Joost truckshop. Dat is misschien wel wat ver voor jou. Ze staan wel op onze MF & niet op de Fendt. Maar ze klinken zo (sorry voor de slechte kwaliteit):

Boer_Mo
@Stef__Fendt_714 whaha dat filmpje heb ik ook van de week gezien mooie geluid uit de luchthoorns ! ik zal even kijken dankjewel !
johndeerefavo
@Boer_Mo ow zo ,dan doe je de stads lichten aan en dan staan de toplampjes aan, doe je dan helemaal een draadje naar boven toe naar de toplampjes toe?
Boer_Mo
@johndeerefavo yep, op de stadlichten maar ik denk dat ik een aparte kabel ga leggen zodat ik die lampjes ook apart kan aandoen zonder de stadlichten aan te doen, dan krijg je het zelfde idee als de zwaailicht dat je ze ook met een aparte knop kan aandoen !
johndeerefavo
@Boer_Mo oke loonwerker van ons hebben ze gewoon op de stadlichten, dan tap je gewoon stroom af van de stadslichten af en dan met een draadje naar boven?
Boer_Mo
@johndeerefavo ja zo kan het ook en dat ga ik ook doen 😉
deutz--fahr
Ik heb luchthoorns bij hofsta-tijnje weggehaald, zit mooi geluid in en kosten ook niet zo veel
Boer_Mo
@deutz--fahr dankjewel ! ik zal effe kijken !
caseihmx100
Wij hebben op onze case mx100 een the dukes of hazzerd toeter dat is pas mooi!!!!!!!!!!!!!!
Fendttrisixfan
Kijken voor een TGV hoorn, lawaai van een standaard luchthoorn is er niets bij!! 😃
Boer_Mo
@Fendttrisixfan ghehe die ga ik er ook op zetten 2 stuks 😉
Fendttrisixfan
@Boer_Mo
en waar ga je ze kopen??
Boer_Mo
@Fendttrisixfan onze fendt dealer heeft ze en die gaat alles monteren ook de lichtjes 😉
Fendt926Driver
Quote @Boer_Mo:
yep, op de stadlichten maar ik denk dat ik een aparte kabel ga leggen zodat ik die lampjes ook apart kan aandoen zonder de stadlichten aan te doen, dan krijg je het zelfde idee als de zwaailicht dat je ze ook met een aparte knop kan aandoen
bij mij in de 524 en de 900 zitten in de knipperlichten voor aan de kabine stijl een extra gele draad die er loos ligt en die bij de bovenlampen in de kabine uitkomt. die kun je bij op de stadslichten aansluiten onder en heb je boven in het dak stadslicht waar je de toplampjes opzet. vergeet je ze ook nooit uit te doen
Boer_Mo
@Fendt926Driver dat is een goeie ik zal even kijken ! dankjewel !!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
26
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
1