Massey ferguson 6190

Hallo,

wat vinden jullie van een mf 6190 zijn deze goed en zijn er problemen mee?

mvg christophe

Deel dit topic

Reacties

bikkertie
Ze.zien er wel degelijk uit
fendt309 vario
Heb op mijn werk een 6180, zijn beren van trekkers maar vind het alleen jammer dat hij geen onderlast omkeer hebben. Trekker heeft voor dit voormaat een kleine draaicirkel. Maar groot diesel verbruik. En een sterke hef. Powershift onder het stuur is echt makkelijk. Vind het werken met de hydroliek niet echt top door de kabelbediening.
christophevv
Bedankt
casepowers
Bij iemand bij mij in de klas hebben ze een 6150 en daar hebben ze aleen laar probleemen mee!
christophevv
@casepowers ik weet wel dat de 6170 en de 6180 geen goede tractoren waren maar ik dacht de 6190 wel wand ik ken er een paar in de beurt den die zijn er wel content van maar ik wou jullie mening eens horen
WimVJ
De 6100 serie zijn zeer sterke trekkers! enkel jammer van het grote verbruik. 6180 en 6190 hebben ondanks hun grote uiterlijk een kleine draaicirkel. ik geloof 5 ton hefkracht wat ruim voldoende is voor deze trekkers. er bestaan 3 soorten: de mechanische vooruit-achteruit wat zeer goede trekkers zijn! enkel jammer dat je nog veel de koppeling nodig hebt. dan heb je nog de programmeerbare omschakeling met een knopje op de dynashift. waren vroeger veel problemen mee en veel van deze trekkers zijn dan ook omgebouwd naar de elektrische omkeer schakeling (hendeltje boven de dynashift) werkt zeer fijn maar moet regelmatig gekalibreerd worden. gaat soms uit zijn middenpunt waardoor problemen kunnen ontstaan. de 6190 heeft wel een mooiere neus omdat de cycloonfilter er niet meer op staat. als je het mij vraagt een zeer goede trekker maar als je kan kiezen zou ik toch gaan voor de mechanische omkeer.
MF6475_t3
Wij hebben ook een 6180 gehad die is nu een jaar weg. tzijn hele goeie trekkers. degelijke dingen. wij hebben er eigelijk nooit echt wat mee gehad. het enige was de vooruit-achteruit met ut hendeltje onder ut stuur als je dan van vooruit naar achteruit of andersom wou moest je even paar tellen wachten voordat ie um pakte. maar verder goeie trekkers. trekken echt gigantisch.
valmet 605
Zijn naar mijn mening goede trekkers,zelf heb ik een seizoen bermen gemaaid met een 6180. Ze lusten een slok diesel maar ik wil wel opmerken dat een NH tm veel meer diesel lusten!
Veel koppelen heel sterk motorisch goed gespiegeld schakelpatroon vd groepenbak.
Orgineel een kunstof bovenkant van de radiateur (heel zwak onderdeel) en grootste probleem DE COMPUTER, als een MF uit deze jaren gezwommen heeft of met ploegen ofzo tot de hals in de drek heeft gezeten blijft het een drama.
christophevv
Bedankt voor de info

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
14