Zuidereiland Nieuw zeeland, tips.

Goedendag,

ik ga 8 januari met 3 andere klasgenoten stage lopen in Nieuw Zeeland bij een akkerbouwer, hebben jullie mischien nog tips waar we zeker een kijkje moeten nemen ed. bedrijven, gebieden enz.

ik hoor het graag!

Deel dit topic

Reacties

jmos
Mijn buurjongen is daar afgelopen zomer ook geweest. hij heeft het erg mooi gehad, eerst een tijdje stage en daarna zijn ze met een paar man het hele eiland doorgetrokken als vakantie. welk gedeelte gaan jullie heen dan? adres??
larss
@jmos
oke! wij gaan dus naar het zuider eiland. ong 50 a 100 km onder Christchurch. we verblijven in de plaats rakaia

en hebben ook een krappe 3 weken vakantie,
jmos
@larss
me buurjongen zat in waimate. ook een hele mooie plek daar als ik zijn foto's bekijk.
ze hadden een soort van reis geboekt daar, bij een organisatie dat ze allerlei dingen door het hele land gingen doen. ze hebben het erg mooi gehad.
rickjd
Weet je de naam van de boer? (en heeft hij een JD 84/8530 😃 )
larss
@rickjd
Lepoutre, en nog 2 andere telers. ik weet niet of ze die hebben rijden.
keeko
Vakantie: Zwemmen met dolfijnen en walvissen kijken Kaikoura, gletsjerwandelen aan westkust, Milford sound of Doubtfulsound bezoeken en voor actiewerk naar Queenstown.
Tractoren en machines: Southisland Fielddays siafd.co.nz/The-Event.aspx/ (als je daar dan nog zit).
Verder diverse dealers Ashburton, Timaru en Omaru e.d..
larss
@keeko
dankje!

bij de fjorden wilden we inderdaad al gaan kijken, de beurs heb ik even voorgesteld aan de mannen en lijkt ons wel mooi! dus even kijken of we een dag vrij kunnen krijgen.

groetjes een mede-Westfries 😛
keeko
Over Westfriezen gesproken, er zitten ook nog een aantal bollentelers op het zuidereiland o.a. deze: haakman.com/. Misschien leuk om te bezoeken.
Verder kan je nog bij loonbedrijf van Diepen (Opmeer) en/of loonbedrijf No Limit informeren voor bollenteler adressen aldaar.
Heb zelf daar ook Nederlandse veehouders bezocht en werd daar altijd hartelijk en enthousiast ontvangen.
larss
@keeko
he! een aantal klasgenoten die gaan stage lopen bij haakman/ triflor! en we zijn ook van plan om daar even bij langs te gaan.
keeko
Veel plezier daar in dat prachtige land!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
5