Illustratie van:

Deutz F1L514 - Versnellingsbak

Hallo Deutzers

De vijfde versnelling blokkeerd, dat heeft de traktor al sind ik hem gekocht heb. Nu vraag ik mij of wat zou dat kunnen zijn en wat kan ik er zelf aan doen.

Groetjes FranZ

Deel dit topic

Reacties

weurding
Als het 1 is met kleine achterwielen (f1l514/50)heeft hij echt maar 4, vanaf 1951 (f1l514/51) kregen ze de 5 bak en grote wielen, misschien is het deksel van een nieuwere op een 4 bak gezet?
RobDeutz104
Ik zou zeggen, haal het deksel eens los, is niet zoveel moeite, en dan kan je snel genoeg zien of dat je alle versnellingen kan schakelen
weurding
Als je het chassisnummer nog kunt lezen en het begint met de cijfers 7510 hoef je geen moeite te doen, dan heeft hij maar 4, wat in duitsland veel gebeurde is de hoogste versnelling blokkeren zodat hij niet naar de 2 jaarlijkse TUV keuring hoefde en als hofschlepper met een 6 km bordje de weg op mocht, kan zijn dat hij gebruikt geimporteerd is uit duitsland?
RobDeutz104
7510 tm 7513

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz F1L514 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
14