Illustratie van:

Guldner Spessart - scheurtje in cilinderkop

Hoi, er zit een klein scheurtje in een van de cilinderkoppen. Is dit te repareren, of moet er een nieuwe op. En waar kan ik die dan halen.

Deel dit topic

Reacties

Boemrang
Denk dat een topic wel voldoende is, gaat zo te zien en om de zelfde tractor....
marco steyr
Zou je kunnen (laten) lassen, eerst een v naad in slijpen dan lassen en daarna de las vlak frezen in een freesbank. maar een nieuwe is uiteraard beter.
hukwapro
Inderdaad 1 is meer dan genoeg, de eerste keer he, alles nog wat uitproberen.
Wimsumar
Beste Hukwapro: Is het een hinderlijk scheurtje? Dat wil zeggen, treed erdoor lekkage op?
Zo nee, mooi zo laten.
Zo ja, graag een foto plaatsen zodat 'wij' het beter kunnen beoordelen.
hukwapro
Het scheurtje loopt door de de schroefdraad van de verstuiver omhoog. als ik hem rustig laat warm draaien, lijkt het wel mee te vallen. Als ik er vol mee ga werken dan vertoond hij sporen van uitgeblazen olie. (alsof de koppakking eruit ligt). Ik dacht dus ook dat dat het geval was. daarom heb ik de koppakking vervangen, pas bij de montage is mij het kleine scheurtje opgevallen. (heb er helaas geen foto van gemaakt). nu dient zich het probleem opnieuw aan, vandaar de vraag.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Guldner Spessart ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3