Illustratie van:

John Deere 1140 - motorkap stickers

Ik zoek een nieuwe motorkap sticker voor mijn 1140V, volgens de dealer is er allen nog maar 1140 zonder v leverbaar, iemand nog een idee?

Gr Roelof

Deel dit topic

Reacties

Patrick 2020
Kun je vast wel ergens laten (na-)maken.

Hier in de buurt zit een bedrijf die bestickert alle vrachtwagens van For Farmers Hendrix in de nieuwe kleuren. Bij zo'n soort bedrijf moet je eens vragen.
Adri-JD850
Als je de oude stickers nog hebt deze opmeten hoe ver de letters uit elkaar staan de totale lengte en het type letter dan kan iedere reclameman deze na maken, heb zelf zo al 3x stickers laten maken.
maaarte
Na laten maken 😉 Als je afmetingen oid wil hebben geef je maar een gil, staat hier ook een 1140 (met stickers) in de schuur (geen 1140V)
koenjohndeere
Je kan het bij contratec.nl/ proberen
ha189
Voor de 1140 heb ik stikkersets liggen

info@trekker-onderdelen.nl
Patrick 2020
@ha189 Die zijn toch zonder 'v' Harry?
johndeererobert
Misschien heeft piet everts nog wel stickers voor een 1140 geloof ik kan hij ze ook na maken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3