Illustratie van:

Massey Ferguson 3690 - te koop?

Kan iemand mij helpen aan de contactgegevens van de huidige eigenaar van de mf 3690 die vroeger van natuursteenplaza was?
of iemand anders die een goede 3670/3690 weet staan die te koop is mag dit ook altijd melden

Deel dit topic

Reacties

ErikMFgek
Ik weet nog wel een goede 3670 te koop staan agritrader.nl/tractoren/tractor/…
Schaffer900T
Daar ben ik al naar gaan kijken. dat is een 3680 met stickers van een 3670. dus geen dynashift en best wel wat jaartjes ouder als het opgegeven bouwjaar. uren kloppen volgens mij ook niet, anders is er wel erg mee geraasd voor maar 5600 uren te hebben
Turbo broekie
@Schaffer900T
Die uren kloppen wel kijk maar naar de staat de cabine binnen en de lak , je kooP hem alleen niet om dat er geen Dynaschift op zit ? en anders vraag je of ze alle beurten kunnen aantonen
ErikMFgek
Hij lijkt mij er wel goed bijstaan vergeet niet dat die trekker uit 94 komt en aan de draaiuren kan weinig veranderd worden op marktplaats staat ook nog een mooie 3690 maar die heeft meer als 9000 uur ik weet dit allemaal omdat ik zelf ook aan het kijken was voor een trekker uit de 36 serie van mf
jmos
[quote="@ErikMFgek"] Ik weet nog wel een goede 3670 te koop staan agritrader.nl....[/quote/]

de kappen van die trekker lijken mij anders overgespoten te zijn. als ik kijk naar het frame is de lak lang niet zo goed.
ErikMFgek
@jmos kan best ian ik zo niet checken
ErikMFgek
Ik weet nog wel een mooie te staan maar die heeft veel draaiuren m.marktplaats.nl/a/zakelijke-goederen/…
Schaffer900T
Ik wil hem inderdaad niet omdat ik een dynashift zoek. De trekker sloeg uit versnelling, dat heb je normaal niet op 5600 uren lijkt mij.
breedam
Die 3690 in lelystad op marktplaats kost 12500 ex hij staat namelijk ook op agriaffaires. Wil er namelijk ook 1 kopen als ik terug ben van Australië enkel voor tractorpulling vind het wel zo een ongelooflijk brute trekkers!
Tim-MF3080
Ik dacht dat bijna alle 3600 dynashift hebben maar blijkbaar niet dus?
tomspekkie
Van de riet! Amt delden. 3690!
Schluterfan
@Tim-MF3080

Nee, de loonwerker hier had een 3630, en dat was eentje met AB bak geloof ik.
Tim-MF3080
@Schluterfan ja 3630 is denk ik , ik ben niet zeker een A6.354 motor met turbo . Is de zelfde praktisch als zo eentje als ons mf 3080 die had een a-b bak maar nu niet meer.
boer koen
Ben ook naar deze trekker gaan kijken en was echt geen meevaller de eerste en tweede versnelling waren zo goed als nie te gebruiken en de hi-low werkte niet goed

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3690 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
25