Steyr 9145 - welke soort olie

Welke soort olie moet er bij een steyr 9145 helemaal achteraan op gegoten worden?
kan er mij hier iemand bij helpen? graag een type olie
bakker kawasaki

Reacties

selten
80W90 meen ik. Maar dat weet ik niet zeker.
Wimsumar
Beste Bakker Kawasaki: Hier een produktadvies (merk olie in niet belangrijk). Zelf even doorklikken om welke reservoirs het gaat:

kroon-oil.com/nl/producten/…
bakker kawasaki
Ze raden 15w30 aan . bedankt jonges 😄
IH1055XL
@selten 80w90is transmissie-olie. Als de steyr olie uit de achterbrug gebruikt in zijn hydraulisch systeem dat draait je pomp naar de vaantjes. Weet wel niet hoe het zit bij de Steyr 9145.
selten
@IH1055XL
Steyr power :lol:
bakker kawasaki
Kweet op men 8150 ist 15w40 olie. er was olie tekort op en kmoest vandaag een 120 km rijden. daarom had ik er wa hydrolique olie op gedaan. maar de powers begonnen door te slippen . na wat onderzoek is die olie te dun. maar hij gebruikt die olie ook in het hydrolisch systeem. dus morgen al de olie af laten en nieuwe op ze. en meteen groot onderhoud doen 😄
selten
@bakker kawasaki
Ja dan gewoon 15W40 eronder doen. 80W90 is aardig dik 😉
IH1055XL
@selten Misschien moet je de link die Wimsumar geeft eens nader bekijken. Dan zal je zien dat 80W90 of 80W140 olie is die ze op naafreducties gieten. Dergelijke dikke olie wil ik wel eens door een hogedrukplunjerpomp zien persen. Als 15w40 te dun is, dan is 15W30 ook te dun en scheelt er iets aan de aanbevelingen van kroonoil
selten
@IH1055XL
Als hij dat aangeeft zal het wel kloppen. Wij brengen de tractor iig altijd weg of we bellen de dealer op welke olie er in de achterbrug moet of motor bijv.
bakker kawasaki
Ben ook bij de dealer geweest. allemaal nieuwe filters gestoken en was 10w30 synthetische olie dat er op moest
IH1055XL
@bakker kawasaki Bedankt om dit nog te posten. Zo weten wij het ook welke olie het nu moest zijn.
CVT6230
@bakker kawasaki De achterbrugolie is een universele olie, idd 10w30. De eindaandrijvingen achter, is apart, en daar moet 80w90 of nog beter 85w140. Let op met de remolie, daar moet LHM op.
bakker kawasaki
Ok bedankt. kheb van de olieleverancier een volledige tabel gekregen met de soorten olieen dat op de trekker moeten
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 9145 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!