Illustratie van:

Mc-Cormick DGD4 - zweefstand draaiknop heeft geen voelbare klikjes...wat is oorzaak?

De zweefstand draaiknop van men hydraulic ventiel van de hef heeft geen voelbare klikjes. iemand zei me dat er kogeltjes met veertjes zitten achter die knop.....geen kogeltjes of veertjes te bekennen, ik zie ook niet waar die dan zouden moeten komen. dus heb ik nog meer er uit gehaald maar ik zie echt niet wat het klik gevoel zou moeten veroorzaken.

hier enkele fotos er van:
tractorfan.nl/picture/722351/
tractorfan.nl/picture/722352/

weet iemand wat er aan het handje is?

Deel dit topic

Reacties

Tom VB
Dan zit er dus blijkbaar geen arretering op het ventiel.

Die kogeltjes en veertjes zorgen voor een bepaalde vaste stand van de hendel, arretering genaamd.

Jouw draaiknop is dus traploos.
looper321
@Tom VB
eerst zat er een hef met ventiel op van een iets nieuwer type mccormick en dus niet orgineel voor de DGD. en nu heb ik wel alles orgineel gevonden en nu voelde ik die klikjes niet meer die ik bij die vorige wel voelde. die ventielen zien er wel gewoon het zelfde uit, dus ja...
pieper
Had ik vroeger ook op mijn d430 als de knop horizontaal stond

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick DGD4 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1