Hexashift pookje Claas axion 640

Goedemiddag, even vraagje. We hebben sinds kort een Arion op t werk met de hexashift bak. Nou zit er boven op het versnellingspookje een druk knop. Iemand enig idee wat t doet en waar het voor is? Als je op de link drukt zie je wat ik bedoel.

Deel dit topic

Reacties

MyztR
Www.tractorfan.nl/picture/617293/
chiel-fendt 936
Bij de reacties onder de foto bij de link staat het al
MyztR
Dat is het dus niet, schakelaar voor transport stand is andere.
jmos
Wat gebeurd er dan als je hem indrukt? Het is slecht te zien maar het lijkt me een omkeer.
MyztR
Nee omkeer zit rechts aan t stuur. De start versnelling gaat naar D de hoogste groep, maar hij schakelde niet meer, zowel handmatig als automatisch.
Knoppert
Kopakker versnelling dacht ik. Die moet je ergens kunnen programmeren. Als je dat knopje indrukt springt ie naar een bepaalde versnelling.
MyztR
@Knoppert dat zou kunnen, het is alleen apart dat je daarna niet meer kan schakele, en dat hij in z'n hoogste groep springt..
Knoppert
Dan zal die wel zo geprogrammeerd staan in een ps trap in de hoogste groep. Als je hem nog een keer indrukt zal die weer naar de vorige versnelling terug moeten gaan. Dacht ik...
MyztR
Ik gaat t maandag ff proberen, laat t topic wel ff open. Dan post ik er wat duidelijkere foto's bij. Er gaan namelijk ook wat symbolen branden in de display in de deur stijl. Ik houd jullie op de hoogte. Bedankt!
MyztR
@jmos Bedankt voor t zoeken had Knoppert toch gelijk. Super mannen. Ik sluit t topic bij deze weer. Groetjes
Knoppert
Volgens mij was het zo dat als je het knopje ingedrukt houdt dat ie de versnelling waarin je dan zit opslaat. Maar dat weet ik niet precies meer.... Ff proberen.
jmos
@MyztR
je kunt ook het topic open laten en miss dat er mensen zijn die ook weten hoe je hem moet programmeren??
New Holland t6080
@MyztR zit er geen handleidingen boek meer bij de trekker?(achter de stoel ofzo)?? lijkt me dat dat er wel in moet staan.
atlaspower
@MyztR kopakker knop, je rijd normaal in je werk versnelling, en als je iets zachter moet bv met keren op het kopeind, kilver voltrekken of wat dan ook druk je hem in en hij gaat naar de door jou ingestelde versnelling, (ook in een andere groep alles is mogelijk) draaien en visa versa, heb hem ooit eens op de weg op volle snelhied ingedrukt,,, dan schrik je wel even als ie in no time een paar groepen terug schakelt, je kiest/progameer hem door hem gewoon in te drukken en dan een versnelling kiezen die voldoet, en je gaat weer terug, hij onthoud de ingestelde versnelling en als je hem wederom weer indruk gaat hij daar dus gewoon weer op verder, simpeler kan het niet, op je Cebis scherm rechts zie je alle instellingen en versnellingen waar je hem of iets anders op progameer, neem aan dat je weet hoe die werkt? draaiknop indrukken, dan door te draaien ga je door het menu, kom je langs iets wat je wilt progameren druk je de draaiknop gewoon weer in, draai knop indrukken is dus elke keer ok, en je kan er de waardes mee veranderen door er aan te draaien op je keuze,wederom indrukkenen (OK) en hij is veranderd, en knop esc ga je uit het menu, hoe simpel kan het wezen 😄
Koentjuh
Kopakker versnelling 😉
MyztR
@atlaspower top! Ik ga er maandag ff mee verder kloten! Bedankt voor de antwoorden, als ik verder nog vragen heb hoor je t.
MyztR
@atlaspower Nou heb m werkend hoor, werkt precies zoals je zei. Dus bij deze sluit ik t topic wel. Bedankt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
2