844 xl plus Digitaal Display

Dag jongens

Ik zit met een probleem
Gisteren avond reed ik naar de geheime zender heen en op eens begon men display raar te doen.. het digitale gedeelte begon te knipperen en het grootlicht lampje begon licht te branden.. ik heb de trekker vervolgens stop gezet en weer opnieuw gestart maar hij bleef het doen..

Vanmorgen heb ik de kabels is aangedrukt van het display maar daar deed die verders niks op uit..

Weet iemand wat dit kan zijn ??

Ik hoor het wel Groeten Christian ! @inter844-s

Deel dit topic

Reacties

nhmonteur
Ik denk dat je ergens een massaprobleem hebt.
Kijk eens onder/bij je dashbaord waar draden op het frame zijn geschroefd, maak deze eens los en maak ze goed schoon en zet weer goed vast.
volgens mij zitten er ook stekkers tussen de motor en cabine, kijk deze ook eens goed na. desnoods haal ze eens los spuit ze in met contactspray of iets van wd40 en zet ze weer in elkaar.
ErDee
@nhmonteur wd40? eerder remmenreiniger lijkt mij
looman
Denk dat de geheime zender zoveel power had dat je display daardoor stralingsschade heeft opgelopen 😉
DESLAGERURRE
@nhmonteur hahah nee joh !! komt door de straling van de zender .. bij een kameraad gingen de breete (led)spontaan branden van de mast ..
Fendtgek
Was het recht onder de mast? Dan kan tbest wel hoor, die straling. Als ik hier aan t zenden ben kan je de normale zenders ook niet meer te krijgen, zit ik op alle freq
DESLAGERURRE
@Fendtgek dan muj de zender beter afregelen ! of de antennes beter afstellen !
nhmonteur
@DESLAGERURRE
ohw ja ben heel niet thuis in die geheime zenders, haha
DESLAGERURRE
@nhmonteur hihi ik wel .. al vanaf 1997 😉 heb al veel mee gemaakt 😃 luidsprekers van een computer waar spontaan muziek uit komt zonder dat ze aan staan .... radio's die helemaal over hun nek gaan .. versterkers die geluid door laten als het vollumme uit staat ..
inter844-s
Jongens hij doet het weer ! er was een kabeltje afgeknapt bij de accu , effe nieuw draadje op gezet hij doet het weer prima 😃 bedankt voor de tips !!
ramrod
Dus toch..
Een knipperend signaal van de zendmast heeft de kabel doorgeknipt! 😄
nhmonteur
Fendtgek
@DESLAGERURRE

Nee dat is t niet, zender staat in de keet, en dat is een aluminium hok waar de mast naast staat. Dat vraagt gewoon om instraling.
ronald852
@nhmonteur hoezo + 1 ?
nhmonteur
@ronald852 vond hem wel goed gevonden,

een knippererd signaal heeft een draad doorgeknipt,

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
2