Gezocht zet banden 13.6 r38 ( mag ook molcom 3 ster zijn)

Hallo, ik zoek een set banden 13.6 r38 voor mijn ford 4610. ik zoek enkel een set banden maar het ma ook een set dubbellucht zijn van molcom 3 ster. de banden moeten wel nog veel profiel hebben min. 4 cm ( de dubbellucht ook dan). liefst in belgie maar het mag ook in nederland staan wel max. tot in Breda, Tilburg, Eindhoven.
alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

stannetje96
Oh dat word em dus niet. kop van noord holland haha
ravestijn
Ik heb nog een set dubbel lucht staan ik woon net onder roterdam half uur van af breda molcon 3 ster en 5 sterk ook nog ik zou niet weten hoeveel mm profiel
unimogboppe
Ik heb ook nog een set staan. bij deventer in de buurt.. nog redelijk veel profiel. hoeft niet alles te kosten. ik weet dat het je te ver weg is maar toch;)
Frederik_Ford
@ravestijn dat is te ver toch bedankt
sjonnies
@unimogboppe is dat met spindel en wat vraag je er voor
unimogboppe
@sjonnies ja, stuur maar ff pb

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1