Onderzoek diverse merken

Beste TractorFan leden,

Ik wil u vragen een enquête in te vullen die gemaakt is als een opdracht voor mijn stage. Dit zal vijf minuten van uw tijd kosten. De gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden en niet aan derden worden verstrekt.

Wie ben ik en wat is mijn stage
Ik ben Mark van den Bersselaar en woon in Breda. Voor de hobby heb ik een Fendt 106 die velen op TractorFan al eens voorbij hebben zien komen. Studeren doe ik aan de HAS Hogeschool in ’s Hertogenbosch en volg de opleiding bedrijfskunde & agribusiness. Ik zit nu in het derde jaar en loop stage bij Abemec in Veghel. De opdracht van deze stage is het analyseren van een kleine productgroep binnen Abemec.

Waar gaat de enquête over
De enquête gaat zoals al eerder genoemd over een kleine productgroep binnen Abemec, we zullen ze voor het gemak even ‘diverse’ merken noemen. De enquête gaat over een specifiek aantal merken, dus alleen wanneer u een van de onderstaande merken in de afgelopen vijf jaar heeft gekocht, kunt u deze enquête invullen. Mocht u meerdere machines (van verschillende merken) hebben gekocht, vult u deze enquête dan in voor de laatst gekochte machine.

De ‘diverse’ merken
- AP
- APV
- Bogballe
- Cherry
- Eisele
- Eurods
- Evers
- Flingk
- Grundfos
- Hekamp
- Holaras
- Jako
- Kemp
- Optima
- Pateer
- Perfect
- Portotecnica
- Steketee
- Trioliet
- Tulip
- Vogelsang
- Wifo

Klik hier om de enquête te starten.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Mark van den Bersselaar

Deel dit topic

Reacties

FiatGek
Gedaan! 😄 Sommige vragen vind ik overigens wel 'alles of niets' als je begrijpt wat ik bedoel. Die vraag met de levertijd van de machines bijvoorbeeld. Als het in de winter is maakt het niet uit, is het in het seizoen dan is het wel belangrijk dat het snel wordt geleverd.
Markbersselaar
@FiatGek Dank u, Ik snap wat je bedoeld. Ik zal jou reactie ook meenemen. Maar het is lastig om voor ieder seizoen een andere maatstaaf aan te geven
FiatGek
Ja dat houd je altijd bij zulke enquêtes.
breedam
Mijn baas heeft afgelopen jaar een van deze merken gekocht. Hij zal nooit op tractorfan zitten hij kan niet met computers overweg. Zou ik hem dan ook in kunnen vullen?
Markbersselaar
@breedam Heb je een beetje meegekeken bij de aankoop van deze machine, want het gaat meer over de aankoop dan over het gebruik.
JD 6430 The Best
Ik heb hem ook even in gevuld voor mijn vader 😄 die kan niet zo goed met computers overweg 😛
Markbersselaar
@JD 6430 The Best Prima, bedankt!
breedam
@Markbersselaar nee, dan vul ik hem dus niet in.
timvanr
@JD 6430 The Best mijn pa ook allen op zijnvoer pc voerdingen doen en op de ipad weer online kijken meer niet
bikkertie
Gedaan
johndeerefiat
Voor elkaar!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
2