Banden maten

Hallo

ik had een vraagje wij hebben op de tractor 13.8 r 38 maar waar of wat is die 13.8 eigenlijk? heb op internet gezocht maar kan er niks over vinden dus hoop dat iemand wa meer over weet al vast bedankt

Deel dit topic

Reacties

dx11
Breedte in inch
radium45
Ik denk dat het 13.6 R38 moet zijn.
selten
13.6R38, 13,6 is de breedte in inches en dat is dus 340mm breed. De hoogte van een standaard band met oude maataanduiding is 85% van de vreedte. R staat voor radiaal. En 38 is de velgmaat in inches.
sebas deutz150
Quote @selten:
360mm breed.
hou het maar op 340
selten
AW217
Leuke site, kun je ale bandenmaten vinden met de details bv. de maten in mm, de hoogte breedte verhouding, de benodigde velgbreedte enz.
kennisakker.nl/advies/bandenkeuze/

kennisakker.nl/advies/bandenkeuze/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3