Caddy als landbouwvoetuig

Goedendag
Is het mogelijk om een caddy/inca te laten "gelden als langzaam verkeer zodat het met een trekker rijbewijs bestuurt kan worden
En wat zal dat ombouwen evt moeten kosten?
Mvg rubenv

Deel dit topic

Reacties

deutznoud
Versnellingen blokkeren totdat hij 25 max loopt, dus denk 4+5e versnelling, landbouw driehoek erop, en hem dan laten keuren bij de rdw als landbouwvoertuig dacht ik zo.
walker1
Een caddy op grijs kenteken rijd ook goedkoop en dan mag je 130 op de snelweg en als je wilt kan je nog iets harder ook.
caddy die als landbouwvoertuig ingezet worden zijn meestal rijp voor de sloop.
rubenv
@deutznoud maar moet je een bedrijf hebben of is gewoon particulier ook goed?
rubenv
@walker1 ben pas 16 😉
fendtinterfan
Een vriend van mij heeft ook een caddy als landbouwvoertuig. hij heeft er gewoon een strip ingelast zodat hij zijn 1,2 en achteruit heeft, pomp terugschroeven zodat hij 30/35 loopt, driehoek erop en laten keuren, als hij dan terugkomt van de rdw kun je de pomp vol open gooien en loopt hij max 85/90.
fendtinterfan
@rubenv moet op bedrijf zijn. k heb je ff pbtje gestuurt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
6