Serienummer Mc cormick D324

Die nummers beginnen met bij de D serie met NT maar ik vond enkel maar eentje met NM (229393) dit overkwam ook iemand anders op het forum. Maar waar vind je de nummer die met NT begint op een D324? DANK voor de hulp!

Deel dit topic

Reacties

IHC-power
Op de achterbrug en op de motor. Op de motor vind je die aan die oliefilterzijde. Iets boven de oliefilter. En aan dezelfde kant staat die nummer ook in de achterbrug. Boven de tredeplank. Die nummer die jij geeft klopt trouwens wel. Die D-324 is van 1957. Tis een Farmall D-324 dan. 😄
HarmBoer
Nr nt staat op het koppelings huis op de aanslag van het stuur (bij mij tenminste) even de verf weg halen.Als de nummers het zelfde zijn zit de originele motor er nog voor.
kriskris
Het nummer is gevonden, dank voor de hulp

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
4