International 644 - 2 zwaailampen en 2 werklampen

Ik ben ook nog op zoek naar 2 knappe 12 volt zwaailampen, moeten wel precies het zelfde zijn, komen op 1 trekker. En ik zoek nog twee vierkante H1 werklampen, heb je nog wat liggen, laat me het maar horen.
G R N

Reacties

Ronijn
Volgens mij kun je die net zo goed nieuw kopen. Zwaailampen 40 euro, werklampen 20, ben je met 120 euro klaar 😉
hil 845 xl
Hofstra tijnje
G R N
Je kan het soms nog eens treffen dat iemand het tweedehands heeft liggen, dan heb je alles voor weinig klaar, een mens wil vaak zoveel.
Boemrang
Voor een euro op de eerste rang zitten hier is er niet bij...
Hofstra lampen 14eur, granit zwaailamp, dacht 25 eur.
G R N
Ik zal even naar de site gaan van Hofstra, kan ook wel via internet bestellen, en laten bezorgen dacht ik.
johndeere920
Ik heb ook nog wel het een en ander liggen aan werklampen en 2 zwaailampen bijna nieuw en werklampen zijn nieuw als je interesse hebt stuur maar een pbtje
Straw
Gwn nieuw ben je voor 125 klaar dennk
G R N
@johndeere920 ik heb je al een pb tje gestuurd, kijk en laat me maar even horen wat je hebt liggen.
redeagle14
@G R N

Even een domme vraag maar wat moet je met 2 woekie woekie lampen op je tractor. Ik hoop niet dat ik je tegenkom. Ik krijg altijd neiging om die dingen eraf te schieten, omdat ze te pas en te onpas gebruikt worden. Een zwaailamp mag alleen bij werk langs de weg of bij transport breder dan 3meter. goede verlichting met breedtelampen werkt beter.
kleineW
@redeagle14 breder dan 2,60 meter
teunis
@redeagle14

Dat ligt volledig an de bestuurder.
Ikzelf heb op al me trekkers 2 zwaailampen, ik gebruik ze alleen als t nodig is
chiel-fendt 936
@redeagle14 erg ik me ook altijd aan, aan die mensen die met kleinere tractors zwaailamp aanhebben. dan denken de mensen er een keer niet meer over naar dat iets met zwaailamp groot is
Wat negatief weer, ik heb dr ook 2 op, maar staan (bijna) nooit aan, en n beetje schudder/hark/mesttank/cultivator is breder dan 2.60, en dan ist verplicht dusja.
G R N
Ik heb een stro en hooi handel, dus vaak lossen langs de straat, dan vindt ik het wel veiliger om even een zwaailamp aan te kunnen zetten, en dan heb je nog automobilisten die je de sjorbanden bijna uit de handen rijden.
Het is inderdaad 2.60 cm om verplicht een zwaailamp aan te hebben, waar sommigen de drie meter zwaailamp verplichting van daan halen, dan moet je bijna een breedteverguning gaan halen, zo wie zo als je breder bent dan 3 meter.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!