Velgen

Past een 9.5R48 band op een 10 inches Breede velg??of gaat dat niet??

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Raimon Snel: Als de velgdiameter 48 inch is, dan kan het.
Raimon snel
@Wimsumar ja de velg is 48 inches hoog,dacht zelf dat de velg te breed was maar dat gaat wel passen dus..
Wimsumar
Beste
Quote @Raimon snel:
te breed

Meestal wordt een band op iets smaller velg gemomonteerd. Jouw combinatie zal op het oog ''anders dan anders'' zijn maar de band behoudt zijn functie er wel om.
atlaspower
@Raimon snel Als het en tube is zal hij slecht dichten,, even een spanband in het midden van het profiel rondom liggen en aantrekken, druk je de hiel naar buiten tegen de velg aan, scheelt je een hoop ge'emmer
RSL JOHN DEERE
@atlaspower als je hem dan gaat gebruiken voor dubbellucht bij trekkertrek gaat dat dan ook goed??
atlaspower
@RSL JOHN DEERE met weinig druk er in heb je de kans dat ie naar binnen komt, ook wangt je band minder, als je velg net zo breed/breeder is als de band weet niet over wat voor verschil we hier btw praten ?
RSL JOHN DEERE
@atlaspower 9.5R48 kleber super 50..en een 10inch breede velg

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0