Info massey ferguson 8110

Hallo,

is de mf 8110 een goede tractor wandt ik heb met een mf 8110 gereden en die zijn vitessepook is was nogal redelijk stram is dat normaal of niet?

mvg

Deel dit topic

Reacties

cih1056xl
Zegt toch niks of tie goed of slecht is?
christophevv
@cih1056xl
dat weet ik niet ik was deze week eens gaan zien naar een mf 8110 en ik vondt dat die vitessen toch redelijk neig vast zaten
cih1056xl
Was het echt geen doen dan, dat schakelen? los is namelijk helemaal niet goed...
christophevv
@cih1056xl als ik van het straat kwam moest ik bijna stil staan
cih1056xl
Is het een lange pook of zo'n korte
christophevv
@cih1056xl de korte
cih1056xl
Net als de 61serie? die schakelt idd ook niet zo heel soepel is mijn ervaring, maar als je er een poosje mee hebt gewerkt lukt het beter, je moet ff weten hoe je het doet
mf6495driver
Onze 8140 schakeld gewoon goed hoor, dat je bijna stil moet staan, klopt toch niet echt volgens mij.
Tim-MF3080
Ik denk dat je dat gevoel gewoon hebt als je voor de eerste keer met een bepaalde tractor rijdt. Ik had dat ook met een same en na een paar keren ging het ook veel beter maar kkan natuurlijk ook iets anders zijn.
ramrod
Opzij aan de bak zit de overbrenging van de pook, en er zitten kunststof kogels in een stalen kom, waarvan mn de onderste door zand en troep nog wel eens erg stug wil gaan. Boel even los halen, reinigen en voor hooguit een paar tientjes twee nieuwe kunststof kogels kopen bij de dealer..
mf gek
@christophevv hebben wij ook gehad met onze 6170 toen we hem kochten.. maar dat ging zo weer over..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0