Andere trekker.

Hoihoi!

Wij zitten een beetje tekijken naar een andere trekker. We hebben een beetje een oogje op Case cs94, of bijv een jxu. Nu wil ik graag jullie mening horen 😃 Misschien hebben jullie thuis wel zn trekker, hoe bevalt die dan en waar op te letten met kopen? En zijn dat een beetje zuinige trekkers?

Groetjes!

Deel dit topic

Reacties

CaseSound
Wij hebben zelf thuis een Case Ih JXU 1090, zeer pittig trekkertje en redelijk zuinig.
interRick
Ik heb zelf een jx100u en die van mij is behoorlijk lui. een cs94 is wel een stuk degelijker van een jxu, maar is in verhouding duurder.
steyr-wanroy
Leg de techinche gegevens maar eens langs elkaar olie opbrengs en zo en hef vermogen aftakas toerentallen dan denk ik dat de cs het vlot wind teminste een aantal jaren terug wel ik weet niet of dejxu is veranderd en als je gebruikt zoekt kun je dan ook kijken naar steyr 9094 is dezelfde trakor als cs94 dan heb je misschien meer keus
Valtrapowerr
Jxu! daar hoor ik goede verhalen over 😄

cs kun je het wel mee treffen hoor, maar zitten ook wel beroerde tussen (weet niet of dat ook geldt voor die kleinere 94's )

kunt natuurlijk ook voor een valtra gaan, dealer zit voor jullie niet zo ver weg 😄
stippie
Bij ons is er een massey ferguson 6480 dynashift hij is niet helemaal perfect maarhet zal wel aan de trekker zelf liggen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1