Mc-Cormick D 436 - Koppakking vervangen

Ik ben bezig de koppakking van mijn D436 te vervangen. Ik zocht de aanhaalmomenten en vond het artikel over de koppakking en D439 (zie lees meer).

Als ik het goed heb zit in de D436 hetzelfde blok een DD148. Voor de zekerheid vraag ik toch maar even of ik de waarden uit het topic van de D439 kan gebruiken?

Ik wil de verstuivers ook laten testen. Op welke waarde moeten die afgsteld worden/zijn?

En weet iemand ongeveer de prijs van een koppakkingset voor een D436? Voor zover ik kan zien is dit Granit artikel nummer 15402121.

Alvast bedankt voor jullie hulp.

Lees meer »

Deel dit topic

spiroe

Reacties

IHC-power
D-439 en D-436 zijn idd identiek op gebied van motor. Dus die waarden mag je gebruiken. Verstuivers moeten afgesteld staan op 150 atm. 😄 voor een koppakkingset moet je ongeveer 65 euro rekenen.
spiroe
@IHC-power: Dank je wel. Is duidelijk ik kan weer verder.
b450
Het viel mij tegen om de verstuivers na het testen weer mooi lek dicht in de kop te krijgen. Ik had natuurlijk wel die vlamplaatjes vervangen!!
Dus als je niet echt een reden hebt om ze eruit te halen had ik dat niet gedaan.
IH214d
Beetje vet aan de plaatjes smeren, dan plakken ze beter aan de verstuivers.
IHC-power
@b450 nog nooit problemen mee gehad eigenlijk, en toch worden ze steeds getest (bijna altijd zonder de vlamplaatjes te vervangen). 😄
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 436 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!