Illustratie van:

Kramer KA 110 - originele uitlaat?

Weet iemand of de demper op bijgevoegde link origineel is voor een kramer ka 110?

tractorfan.nl/picture/733740/

Deel dit topic

Reacties

old man jose
Gewoon even Google en hopppaaa::

google.nl/search/…
CVT6230
Er is daar niet zoveel plaats voor een demper, ik zou deze wat lager zetten, zodat de uitlaatgassen niet tegen de trekker komen.
Herald
@ old man jose, als je aan het googelen komt ben ik al verschillende soorten en maten tegen gekomen op een ka 110, vandaar mijn vraag welke origineel is.
Als deze origineel is wil hem namaken, maar niet dat ik straks een poos bezig ben geweest en het blijkt een oude uitlaat van een lada ofzo te zijn.
@CVT6230: er hoort dan nog een stukje buis aan het uit einde te zitten, maar deze is er afgerot, zodat de uitlaatgassen onder de trekker uit komen
CVT6230
@Herald Heb je geen onderdelenboek? Daar kan je het waarschijnlijk wel op zien. Mij lijkt dat er vanaf het spruitstuk een buis tot voorbij de stuurstang zit, en dan een demper.
ps als je een naam tussen de haakjes [ ... ] zet, dan krijgt diegene een melding.
Patrick 2020
Bij onze oude trekker club heeft iemand een KL 130, die heeft vierkante demper. Ik weet niet wat origineel is, ik ben geen Kramer kenner.
Herald
[CVT6230] bedankt voor de tip!
Er loopt bij mij ook een buis tot aan de demper.
De demper zit hier met een spanbeugel opgeklemt, (deze lijkt me in ieder geval origineel)
Helaas heb ik er (nog) geen boek bij.
@[Patrick 2020] ik was zaterdag nog bij rietman in hasselt, die hadden verschillende types staan in de showroom, maar ook allemaal verschillende soorten dempers...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kramer KA 110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1