John Deere 1640 - stoel john deere 1640

Mischien een hele domme vraag.
nu heb ik voor in mijn jd 1640 een nieuwe grammer masimo lucht geveerde stoel gekocht.
maar mijn vraag is hoe kom ik bij de bouten om de oude stoel te verwijderen?

Deel dit topic

case 745 xl

Reacties

ADB996
Je moet de stoel(zitting) er afschuiven. dan kun je er zo bij. wel even kijken of er geen lip zit die de stoel blokkerd vooraan 😉
case 745 xl
@ADB996 nee zit nu ook een grammer stoel in mechanich geveerd maar het gaat juist om het onderste stuk ik kan daar nergens een bout vinden.
ADB996
@case 745 xl dan weet ik het ook zo even niet. het is zeker geen zoon stoel? webshop.amacoo.nl/spare-parts-for-tractors/…
casejxu
Rubberen hoes der af trekker... daar onder als het goed is
john deere 7810
@case 745 xl

je moet de hele stoel er uit hebben?

vooraan onder tegen de vloer aan zitten 2 boutjes (engelse maat, sleutel 14 past). + achteraan tegen de achterkant van de cabine zitten 2 dikke moeren draai die allemaal los en je stoel met die onderste plaat kun je er dan uit halen.
case 745 xl
@john deere 7810 bedankt zulke dingen heb je wat aan. ik zal morgen even kijken
john deere 7810
@case 745 xl

niks te danken zal vast wel lukken!
jd user
En je moet flinke spierballen hebben ,want het hele gebeuren is best wel zwaar om te verplaatsen,zonder de boel te beschadigen.
case 745 xl
Ja ik schat de nieuwe stoel al wel op een ruime 50 kilo
DESLAGERURRE
@case 745 xl maar die plaat weegt ook wel 15 kilo en het hele zakie moet er via het achterraam er uit .. ik raad aan met 2 man .. 3 is nog beter 😉 en dan kuj ook met een zien og de trekker glasschade heeft gehad :lol:
case 745 xl
@DESLAGERURRE achter raam had ik er een paar week geleden al uit gereden.dus kon mooi met de loopkat in de werkplaats zo de stoel door het achter raam heen takelen en er ook weer zo in.
id onder die plaat was het een gaos van modder en glas.
Gekke henkie
@case 745x xl . Het verhaal van John Deere 7810 klopt helemaal. Ik heb de stoel in mij John Deere 1640 pas ook vervangen en ik kreeg hem er eerst ook niet uit. Als tip wil ik wel meegeven om de breedte van de onderplaat van je nieuwe stoel even op te meten. Mijn nieuw luchtgeveerde Grammer was net te breed en deze heb met de knabbelschaar smaller moeten maken. Daar kwam ik pas achter toen ik er alles in had staan en het niet paste....
Succes en post even wat foto's als hij er in zit.
case 745 xl
@Gekke henkie ik had al zoon vermoeden dat de onderplaat van de nieuwe stoel breder was dan de oude.
dus ik heb gelijk even gemeten en er anderhalve centimeter afgeslepen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!