John Deere 820 - voorspatbord staal links

Hallo tractorfanners

ik ben opzoek naar een linkse stalen voorspatbord voor op mn 820 (het maakt niet uit welk tijpe eigenlijk het is toch allemaal het zelfde)

of weet je waar je van die gewalste ronde spatborden kunt verkrijgen?

ik heb namelijk al 2 spadborden met steunen maar de linkse is in zeer slechte staat dus ik zoek 1 linker of 2 nieuwe imitatie spatborden.

alvast bedankt!

mvg Rens de haas
stuur maar een PBtje of email maar naar haasje_DDT@hotmail.com
0646593820
haasjeRens

Reacties

J Otte
Granit, kramp
Tom VB
evertslandbouwtechniek.nl/

Piet Everts Winsum groningen.
haasjeRens
Henk 1120 heeft me uit de brand geholpen..

kramp had ze niet granit weet ik niet en piet everts had ook niks liggen kheb naar veel mensen gebeld maar niemand had wat
Adri-JD850
Ben er zelf ook mee bezig heb de steunen al nagemaakt,oldtimer-trekker.nl/categorie/358/…, dit zijn niet de goede maten volgens mij , deze firma komt in april naar Panningen en heeft als het goed is een model voor me bij nog eventjes geduld.
john deere 7810
Op het werk liggen ook nog heel wat setjes
Patrick 2020
Ik heb zelf ook de steunen nagemaakt van origineel en toen stripjes opgelast en kunststof spatborden erop van Dunlop (Dunloflex?). Die gaan tenminste ook niet roesten en deuken.
haasjeRens
Ik heb ze gister in elkaar gelast deze week laat ik ze stralen en poedercoaten
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!