Illustratie van:

Fendt 612 - koppelings cilinders ontluchten.

Hallo,

Bij mijn 611 was een tijd terug onder bij de versnellingsbak de plunjer/cilinder uit het gat waar die in zit geschoten (lasje was gescheurd). Dit heb ik weer gemaakt en alles netjes terug gemonteerd. Maar ik krijg hem nou niet meer ontlucht.

mvg

Deel dit topic

Reacties

ramrod
Probeer met een of ander pompje of een grote injectiespuit de vloeistof in de ontluchtingsnippel van de nemer te pompen.
Met het pedaal gewoon omhoog, dan kun je de vloeistof via de gever naar het tankje pompen. Op deze manier lukt het me altijd vrij goed; met gewoon pompen wil het inderdaad vaak niet lukken
Fast Eddy
Helemaal met Ramrod eens.
Deze tip heb ik ook gekregen.
En het werkt sneller als pompen en ontluchten.
monteurtje
Wat hier al eerder werd verteld is eigenlijk de enige goeie manier om te doen.
ik neem altijd een oliespuitje. ff schoonmaken en de juiste olie erin en doorpompen van beneden naar boven.
sander
Jah idd heb net bij 612 ook net gedaan je moet idd van beneden naar boven om de lucht er goed uit te krijgen. Het is me ook een keer gelukt van boven naar beneden en gewoon op ouderwetse manier pompen en ontluchten etc, maar ben je dan tijden mee aan t ouwehoeren 😛. heb dit setje gekocht dat is idiaal kun je olie mee inpompen en evt ook olie vacuum mee zuigen, bij remmen ontluchten wel idieaal: hofstra-tijnje.nl/webwinkel/detail/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 612 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!