Mini tractor op de weg?

Ik had laast gezocht of je met mini trekker op de weg mag?
Ik heb Zelf wel een brommer rijbewijs.maar ik zag op deze website rijksoverheid.nl/onderwerpen/… dat je mocht rijden met een trekker dat niet harder dan 25 kilometer per uur gaat ik weet het niet zeker. Maar weet iemand er wat van ?

Deel dit topic

Reacties

rickgitaar
Ik bedoel hier zonder trekker rijbewijs te rijden
Tom VB
Als jij voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan een bestuurder en jouw trekker volsoet aan alle eisen die staan in het voertuigregelement mag jij de weg op.
Op de door jouw doorgelinkte website staat alle info.

Zonder trekker rijbewijs dus niet.
ekenhorsie
Hier is al eerder toptic over geweest dag ik.
Fast Eddy
Als je trekker voldoet aan voertuigregelement en je he verzekerd hebt mag je de weg op.
huub
Als je niet harder gaat dan 6 km/h mag het toch zowiezo? ook zonder verlichting ed?
deutz110
@huub ga jij maar 6 kmh per uur rijden op de weg met een kleine trekker dan wordt je voor bij ge reden met 50 nou ik zou dat niet willen
NHSanderJD
@deutz110 En in het donker zonder verlichting is ook nie lekker.
deutz110
@NHSanderJD dat al helemaal
snowbee
Ik ga er ook mee naar het werk ben al zo vaak politie tegen gekomen zeggen er niks van met verlichting (achter een fietslamp 😄 )
NHtvt135
Gewoon doen als het niet voor al te grote afstanden, gewoon verlichting wel in ordde mk, achterlichten is erg makkelijk erop te mk en als je helemaal veilig wilt zijn zwaailampje erop, hebben wij ook.
christelthijssen
Je mag met een trekker naar mij weten niet harder dan 25 km peruur....
rickgitaar
Ik heb een probleem mijn voorlicht van mijn shibaura sp1840 en remlicht doen het niet maar knipperlicht wel. Weet iemand het probleem dat zodat ik het kan maken want mij lukt het niet. En kan ik een zon huisje op de trekker zetten voor de aanhanger stekker (verlichting)?
caseih1056xl
@rickgitaar schakelaar kapot?? Meten is weten
rickgitaar
Heb ik al gemeten maar krijgt geen stroom daar en dynamo is goed zekeringen goed maar het rare is ook want de claxon doet ook niet

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
37