Ervaring mc cormick pakkenpers

Iemand ervaring met een mc cormick kleine pakkenpers hogedruk??
Ik ben van plan pakkenpers te kopen en die van mc cormick lijken mij wat

Deel dit topic

Reacties

inter633733
Geen idee, morgen halen we er 1 op dan kan ik je meer helpen!
basia
@wolseley
weet er wel van ; heeft zo.n pers .
Zijn wel goed volgens mij ; hoewel ik niet zo gek ben op die vijzelinvoer ; maar met goed droog hooi of stro werkt het goed .
IHC-power
IH B-47 persen daarvan willen de knopers nogal es tegenwerken. Maar doorheen de jaren zijn die problemen verholpen ofwel zijn de knopers vernieuwd. Dat laatste is bij onze B-47 het geval en die pers knoopt van de eerste tot de laatste pak zonder ook maar 1 losse knoop. Dus wij hebben er op zich wel goede ervaringen mee. De modellen die na de B-47 kwamen (bv IH 440) zijn sowieso goed.
wolseley
B47 draait goed idd,enkel zoals ihc power zegt de knoperij.440 is een super pers mooie brede pick up.wij hebben beide modellen staan
case 745 xl
Heb eerder een b47 pers gehad en nu al een jaar of 7 een 440 cormick maar deze pers werkt super.en een vijzel invoer werkt beter (gelijkmatiger) dan bv newholland met een vinger invoer.
afgelopen herft is de mijne helemaal nagekeken door een monteur en hebben we alles opnieuw afgesteld en de tandwielen van de knopeij vervangen.
case 745 xl
Ben nu wel bezig met een welger vanwege een hogere capaciteit
brauheist
Denk dat ik voor mn 432 beter een b47 kan kopen dan een 440??
wolseley
@brauheist idd een b46 of een b47 is het mooist voor een d serie

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0