4 wielingen wagen verlichting maken

Hoi

wij hebben een stuk of 4 wagens dit zijn gewoon landbouw wagens die wij gebruiken in de tuinbouw nou is de laatste tijd overal de verlichting aan het kapot gaan. en willen we overal universele lampen op zetten dus zodat je gewoon een paar reven hebt liggen die je snel kan omwisselen. graag zouden wij ook willen dat de verlichting tegen een stootje kan dus dat er een ijzer freempje omheen zit en het liefst die kan bewegen dus stel er iemand achteruit zet en met de lamp ergens tegen aanrijd de lamp mee beweegt.

nu is de vraag hoe kunnen wij dit universeel en niet al te extreem duur maken. en welke achter lampen raden jullie ons aan? liefst die veel licht geven.

(wij kunnen op kramp bestelen dus het is het makkelijkste als wij de lampen via kramp kunnen kopen

mvg newhollandro

Deel dit topic

Reacties

rickrenault
Moet zulke hebben die kiepers ook hebben.met een ijzeren frame om het kunstop kapje heen
maaarte
Universele lampen zijn zo duur niet (zie Auto Elektra) en een scharniertje kan je zelf wel maken toch dat die mee beweegt?
johndeere6230
Misschien lampen in frmapjes maken en dan boven in een buisje en dan op de wagen 2 van die pikkies en dan schuif je de lamp er zo over split pen erdoor en ze zitten vast 😉 en dan gewoon een stekkertje die je er zo in douwt 😉
jd greenpower
Als je altijd werkende verlichting wil moet je led nemen. Geven erg veel licht en zijn tegenwoordig erg goedkoop. Zie hofstra tijnje
ronald-deutz-fahr
Hier op de bemester rechthoekige van hofstra tijnje, inc. Stevige Kooi eromheen, kostte volgensmij 14 euro per setje.
wessels
Idd. led nemen kan tegen een stootje. Je ziet ze ook vaak op kiepers die in een stortbak kiepen en dan springen de ouderwetse lampjes nog wel eens kapot. Bij led geen last meer van.
Wimsumar
Beste Newholland Ro: Waardoor raakten de lampen beschadigd? Bij laden/lossen met de heftruck o.i.d.?

Steek hier je licht eens op:
lampen aan rubber montagevoet:

trailerplus.nl/Product/281784/…
JD92
Wij hadden eerst ook zo'n universeel systeem. Maar dit gaf toch veel werk bij omkoppellen. Als ik jou was zou ik gewoon overal simpel een paar ledjes op bouwen. Qua prijs zal dit weinig schelen omdat je zo weer stekkers/stekkerdozen bespaard.
driesvancauter
Ik zou eens op de website van hella kijken die hebben dit systeem ook en is niet al te duur ik heb deze ook op mijn aanhanger staan en werken goed
Edfendt
Hallo,
Ik weet niet of je het goed kan zien, maar op de volgende foto zit de verlichting in een gezet bakje, en die zit met druk veren aan de bak bevestigt, dit werkt goed want als je er tegen aan drukt druk je zo de lamp achteruit:)

Hoop dat je er wat aan hebt.
mulderwagenbouw.nl/zoomimage271.html/
newholland ro
Iedereen hartstikke bedankt voor de info ik ga kijken wat ik er mee doe

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
1