David Brown 990 - Locatie zekering(en) verlichting

Hallo,

ik heb (bij draaiende motor) de verlichting van stand veranderd; nl. van standlichten op grote lichten en daarbij viel plotseling alles uit. Zowel de lichten vooraan, als de lichten op de spatborden als het werklicht... Enkel de richtingaanwijzers werken nog. Ik neem dus aan dat de zekering gesprongen is. Probleem: ik vind 'em niet! Ik heb een handleiding van het net die beschrijft dat er een "bajonet-type holder with fuse (25A) next to the start button" is, maar ik vind niks. Het is echter niet makkelijk om achter het dashboard te kijken, want de handgas gaat er door...zucht... het kan toch bijna niet dat dit zo moeilijk te bereiken is?! Weet er iemand de fuse zitten? Het is een 990 model van '68. Help!

Deel dit topic

Dieter DC

Reacties

ADB996
De zekering die zit achter het dashboard!
en daar kun je alleen bij als het dashboard demonteer

heb je een bedrading schema??
dalton
Meestal is de draad aan deze zekering wat langer dat je hem makkelijker achter het dashboard gevist krijgt. Handgas is ( als het goed is ) makkelijk los te koppelen aan de onderkant. Hierdoor zou je wat meer ruimte krijgen.
Dieter DC
@ADB996

neen, ik heb geen bedradingsschema.
Jeffrey789
Hallo,
Zou ik een foto mogen van de aansluiting van de richtingaanwijzer ?
Wimsumar
Beste Jeffrey789:
Quote @Jeffrey789:
foto

In de tijd dat D.B-99's van de fabrieksband rolden waren er nog geen digitale foto's. 😉

Bedradingsschema (tekening) op pdf blz nr. 12:

[url]vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…]

In onderstaande links de andere 2 delen van de gebruikershandleiding:

[url]vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…]

[url]vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…]
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 990 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!