Roosa master brandstofpomp optijd zetten

Weet iemand toevallig hoe je een Roosa Master brandstofpomp (John Deere 310) optijd moet zetten ?

alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

casejxu115
Stroboscoop 😃 ?
joozt
Niet zoals je elke pomp op tijd zet? De zuiger van de eerste cilinder op het gewenste aantal graden voor het BDP zetten en dan een opkomertje op de pomp op de plek van de verstuiverleiding naar de eerste cilinder en kijken wanneer er diesel komt als de pomp aandrijft.
minkema
Past bij die trekkers volgends mij maar op 1 manier als je het distributietandwiel laat zitte
minkema
Past bij die trekkers volgends mij maar op 1 manier als je het distributietandwiel laat zitte
ramrod
Volgens mij zitten er merktekens achter het dekseltje midden op het rotorhuis, die in lijn moeten staan.
PatrickZ
Moter op tijd zetten. 6e op tuimelen. En als het dan goed id kun je dan de starter krans blokkeren. Door middel van een dunne pen in t kleinste gat de drukken bij de accu bak. Dan de pomp op tijd zetten, kleine plaatje aan de aanzicht los draaien. 2 schroefjes. Dan de pomp draaien aan het tandwiel tot je het streepje ziet. Komt dan bij de andere streep.

Zo moet het goed zijn.. Bij een 6cinder.. weet niet welke bij jou moet tuimelen.. En als de pomp voor de rest het zelfde is !
Joop3
Op tijd zetten doe je toch met een stopwatch? 😃

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
7