Illustratie van:

Steyr 650 - hydraulische hulpbesturing

Ik heb een steyr 650A met mechanische besturing. Nu zoek ik naar een opbouwset voor het maken van hydraulische besturing met een hulpcylinder. Nieuw is het niet betaalbaar voor deze tractor. Weet iemand een andere oplossing?

Deel dit topic

Reacties

dalton
Duur? er zijn al sets voor minder dan 500 euro heb ik ook gehoord maargoed. Veel andere opties dan nieuw kopen heb je niet. Je zou een tractorsloper kunnen bellen of ze iets hebben liggen. En anders kun je je Tractor altijd nog verkopen en een andere kopen MET stuurbekrachtiging
ErDee
Kijk idd eens bij een sloper of ze niet een hulpcillinder systeem hebben liggen.
deutzpower36
Anders een 2dehands set zoeken van een tractor waarvan het stuur stysteem het zelfde lijkt. Eventueel beetje aanpassen.
selten
@martijnsteyrdriver ik meende dat hij zei, 1500 euro ofzo.
ebay.de/itm/…

dit is een universeel set.

stond vanlaatst ook een orgineel set op, maar die koste 1500 euro idd.
Flowercow
Helaas zag ik deze laatste reactie te laat. Ik heb een set gekocht van Derman hYdrauliek. Deze importeert setjes voor allerlei oudere type trekkers uit Turkeye. Voor een Steyr 768 leveren zij voor 500 euro een set met een aparte pomp die op de distributie komt tegenover de brandstofpomp. Men had mij verteld dat een 760 en 650 praktisch hetzelfde zijn en dat dat dus moest passen. Helaas heeft mijn 650 in de distributie een smaller tussentandwiel dan een 760 waardoor dit pompje niet past. Ik heb nu een distributie van een 760 om op mijn trekker te monteren maar vraag mij af hoe ik nokkenas en brandstofpomp op tijd houd, maar hiervoor heb ik een nieuw onderwerp geopend.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
18