Fendt 105s

Beste mannen,

Een maat heeft intresse in een fendt 105s, nu heeft deze al jaren stil gestaan en de accu was verrot dus heeft hij hem niet kunnen starten. Wie heeft er verstand van deze MWM motors, na langdurig stilstaan? Koelvloeistof en oliepijl enz was nog goed. Zijn er nog punten erg op te letten bij deze trekkers?

mvg deutz-5006

Deel dit topic

Reacties

sanderwoude
Kijken of je hem met de hand kan draaien
weet je zeker of hij niet vast zit
Deutz-5006
Ja oke maar hij wilt hem natuurlijk eerst horen lopen voor dat hij hem koopt, maar ik weet niet of die gauw zijn aagetast oid die blokken?
Fendt_favorit
@Deutz-5006

Dat kun je niet over zijn `algemeenheid` zeggen. Dat is per geval verschillend. Over het algemeen zijn dit super goede blokken, maar ligt ook natuurlijk een hoop aan de vorige eigenaar.
patrickkrist
Aantrekken en tijdje laten draaien en dan uitzetten en weer probeen aan tedoen
unimog-406
Moet die ook mee naar nijnsel thijs?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0